jakuzi fiyatları bursa

Jakuzi Jetleri Nasıl Çalışır?  Jakuzi Fiyatları Bursa

Jakuzi modelleri Bursa, bireylerin hidro masaj keyfine erişebilmesi için jet motorları ile donatılan ürünlerdir. Bu jet motorları jakuzilerde iki farklı şekilde bulunabilmektedir. İlk şekil veya sistemde; jet motorları sadece yanlarda bulunur. Yanlarda bulunan bu jet motorları, elektrik enerjisi sayesinde jakuzide bir emiş ve itiş meydana getirir.

İkinci sistemde ise jet motorları, hem yanlarda hem de zeminde bulunabilmektedir. Jakuzilerde ikinci sistem, çok daha fazla tercih edilen veya beğenilen sistemlerdendir. Müşteriler genel manada iyi bir jakuzi Bursa konforuna erişebilmek için ikinci sistemli küvetleri tercih ederler. Bu sistemdeki jet motorların çalışma prensibi de aynı şekilde olabilmektedir.

Jetler, her jakuzide mutlaka bulunmaktadır. Eğer ki bir jakuzide jet motoru görmüyorsanız, o küvetin jakuzilerden bir tanesi olma olasılığı sıfırdır. Çünkü aklınıza gelebilecek olan jakuzilerin tüm işlevi, bu jetlerde saklı olmaktadır. Jetlerin sayısı da küvete göre belirlenir. Küvetin eni veya boyu ne kadar genişse jet motorunun sayısı da bir o kadar fazla olmaktadır. Bu, jakuzinin işlevine devam edebilmesi ve müşterinin keyfinden ödün vermemesi için uygundur.

Sadece en veya boy değil, jakuzi firmaları Bursa tarafından satın aldığınız küvetlerin şekilleri de jet motorları sayısında belirleyici bir unsurdur. Mesela oval bir modeli satın alıyorsanız, standart bir jet motoru sayısı olacaktır. Aynı şekilde bu standart sayılar; dikdörtgen, yuvarlak, D tipi ve asimetrik jakuziler için geçerlidir. Müşteri boyunu özelleştirmek istediğinde sadece ufak eklentiler ile küvetler çeşitlenir.

Jetlerin Çalışma Prensibi

Jakuzilerde jet motorlarının sayısı veya konumu farklılık gösterse de çalışma prensibi her zaman aynıdır. Bunun için ekstra bir donanım veya eklenti söz konusu değildir. En düşük bütçeli model de en yüksek bütçeli model de aynı şekilde çalışır. Bu bakımdan jakuzi fiyatları Bursa, jet motorlarının işlevi için değişkenliğe yol açacak bir unsur değildir.

Taban gövdesinde, sırta gelecek yerlerde, kalça pozisyonunda ve yanlarda gibi çeşitli bölge veya konumlarda bulunabilen jet motorları; jakuzinin en temel malzemesidir. Basınçlı su jet motorlarında çıkar. Hepimizin bildiği, hidroterapi eylemi jet motorları tarafından gerçekleşir. Suyun hareketlenmesini ve vücuda ahenkli bir şekilde değmesini amaçlayan önemi bir ögedir.

Jetlerin hemen üzerinde birer hava deliği bulunmaktadır. Bu hava delikleri hava basıncını azaltarak insan vücuduna sert veya delici su darbelerinin emilimini sağlar. Aynı şekilde bu delikler, ayarlanabildiğinden jet motorunun su basınç derecesini belirler. Gelişmiş jakuzi modelleri Bursa bu hava deliklerinin işlevinde oynamalar yaparak müşterinin ideal su basınç seviyesini bulmasına çalışır.

Bunların dışında bu hava delikleri, suyun köpürmesini sağlamaktadır. Köpüren su, vücuda daha nahoş bir etki bırakır. Tüm donanımlar veya eklentiler, kullanıcının kullanımına destek vermesi için tasarlanmıştır. Şunu da unutmamız gerekir ki jet motorları, jakuzinin tabanında bulunduğu zamanlarda hareketli bir doğal akımın oluşmasını sağlar. Bu su ile masajı daha bir üst seviyeye çıkarır.

Jetler Nasıl Kullanılır?

Jetlerin çalışma prensibini veya kullanımını çözdüğünüz taktirde jakuziyi de çözmüş olursunuz. Jet motorlarının her şeyden önce çalışabilmesi için belli bir miktar suya sahip olması gerekmektedir. Jakuzi Bursa içinde bu su miktarı, jet motorunu az biraz geçmelidir. Geçmediği taktirde jet motoru tam anlamı ile çalışmaz ve arızalar çıkarabilir.

Fakat ideal su miktarı, jakuzinin içine girdiğiniz anda taşmayacak ve hareket ettiğinizde dökülmeyecek kadar olan sudur. Bu su miktarına eriştiğiniz taktirde jakuzinizin içine girebilir ve jet motorunun en idea şekilde nasıl çalıştığını ilk elden gözlemleyebilirsiniz. Suyunuzu koyduktan sonra jet motorunu çalıştırdığınızda jakuzinin köpükler saçtığını göreceksiniz. Bu köpüklerin her jet motorundan geldiğine dikkat edin. İyi bir jakuzide her jet motoru çalışmalı ve içine girdiğinizde suyun her bölgenize değdiğini hissetmelisiniz.

Jakuzinin basıncını, hızını veya kuvvetini küvet panelinden ayarlayabilirsiniz. Jakuzi fiyatları Bursa çok yüksek olan modellerde bu paneller çok daha çeşitlenerek ‘’termostat’’ denilen tuş ataması da yapılabilmektedir. Bu atma ile jakuzideki ideal sıcaklığı isteğiniz üzere ayarlayabilirsiniz. Eğer ki böyle bir özellik yok ise suyu dışarıdan doldurmanız gerekecektir. Jakuzinin suyunu ayarladığınızda, jet motorlarını çalıştırdığınızda ve içine girdiğinizde mükemmel bir seremoniye hazırlıklı olmalısınız. Jakuzi firmaları Bursa tarafından satın aldığınız jakuziler, vücudunuzu birkaç saatliğine astral seyahate çıkaracaktır.