Hidromasajlı Jakuzi Gaziantep

Jakuzi, hidromasaj özelliğine sahip bir üründür. Hidromasaj, jakuzinin en temel ya da önemli işlevlerinden bir tanesidir. Hidromasaj, su ile yapılan masaj denmektedir. Jakuzinin içinde yer alan jetler, insan tenine veya vücuduna değerek insanları rahatlatmaktadır. Zemin ve yanlarda bulunan jetler, bu eylemi gerçekleştiren yegâne unsurlardır.

Hidromasaj Ne Demek?

Hidromasaj, hava ve tazyikli suyun püskürtülmesiyle uygulanan bir masaj sistemidir. Genel olarak spa merkezlerinde ve diğer modern küvetlerde yer alan hidromasaj, jakuzinin en temel işlevlerinden bir tanesidir. Hava ve tazyikli su işlevini jakuzi modelleri Gaziantep, jetler yardımı ile yapar. Suyun dairesel hareketler vasıtasıyla insan tenine değmesini amaç edinen bu teknikte titreşimler yaşanır.

Titreşim ve dairesel hareketler insan tenine değerek sanki bir masaj yapıyormuşçasına etki bırakır. Bu eylem temelde su ile yapıldığında tekniğe “hidromasaj” adı verilir. Dinlendirici bir keyif sunmanın anahtarı olarak görülen hidromasaj, sağlık üzerinde oldukça faydalıdır. Birçok araştırmacı, suyun dinlendirici etkisini gözler önüne sermiştir. Gerek fiziki olarak gerekse sesle suyun sağlığa olan etkisi ispatlanmıştır.

İnsanı yatıştıran, ruhunu dinlendiren, kafasını rahatlatan hidromasaj, terapi olarak da merkezlerde uygulanabilmektedir. Terapi olarak kullanılan hidromasaj tekniğine “hidroterapi” ismi verilir. Sizler, birey olarak bu merkezlere giderek su terapisi alabilirsiniz. Ya da jakuzi firmaları Gaziantep vasıtasıyla jakuzilerden birini seçip evinize montajlayabilirsiniz. Dışarda alacağınız hidroterapi ile evde kendinize jakuzilerle uygulayacağınız hidroterapi aynı etkiye sahip olacaktır.

Hidroterapi ile Hidromasaj Aynı Mıdır?

Hidromasaj, su ile yapılan masaj anlamına gelir. İnsan tenine değen ve içinde su bulunan her türlü yatıştırıcı, dinginleştirici veya rahatlatıcı darbe hidromasaj olarak değerlendirilir. Genel anlamda bu işlevi yerine getiren ürün, jakuzidir. Jakuziler, zeminde ve yanlarda bulunan jet motorları sayesinde su ile masaj konforunu kullanıcılara mükemmel şekilde sunar.

Hidroterapi ise tam olarak hidromasaj ile aynı şey değildir. Evet, temelde iki unsurun içinde de su vardır. Fakat hidroterapi, teknik bir eylemdir. Evinizde kendiniz jakuzi fiyatları Gaziantep fark etmeksizin satın alacağınız ürünler vasıtasıyla hidroterapiyi kendinize uygulayabilirsiniz. Fakat bunu profesyonel ellerden almak, her zaman en kesin çözümdür.

Hidroterapi denildiğinde sadece akıllara su ile masajla gelen terapi gelmemelidir. İçinde su bulunan her türlü terapi, hidroterapi çatısı altında değerlendirilir. Geçmiş yıllarda İstanbul’da, Osmanlı döneminde uygulanan hidroterapi tekniği ses ile yapılmaktaydı. Günümüzde ses ile yapılan hidroterapi teknikleri olmakla beraber en yaygın olanlar fiziki terapilerdir.

Jakuzi Hidromasaj Nasıl Gerçekleşir?

Daha önce de bahsettiğimiz üzere jakuzilerde hidromasajı gerçekleştirmek üzere küvet zemininde veya yanlarda jetler yer alır. Bazı jakuzi modelleri Gaziantep hem yanlarda hem de zeminde jetler barındırır. Bu türlü küvetler, sistem 2 adın altında değerlendirilir. Sistem 2’li jakuzilerin hidroterapi konforu daha yüksektir.

Firmalar tarafından montajlanan jakuzilerin en az bir adet butonu yer alır. Bazı modellerde buton sayısı 2 ya da 3’e çıkabilir. Butona basarak küvet çalışır. Çalıştığı taktirde elektrik, su motoru sayesinde hareket enerjisine dönüşerek jetlere dağıtılır. Jetler tarafından alınan enerji, ideal su miktarında emiş ve itiş yaparak hidromasaja dönüşür.

Bu aşamada kullanıcı, jakuzi fiyatları Gaziantep ne olursa olsun aynı şekilde, küvete girer. Küvete girdiği anda birey, hidromasaj keyfine erişir. Kullanıcı istediği kadar küvet içinde kalmakta özgürdür. Bu yarım saat de olur bir saat de. Herhangi bir sıkıntısı olmaz. Kullanıcı yeterli olduğunu düşünürse tekrar jakuziyi çalıştırmak için olan butona basarak çalışmayı durdurup küvetten çıkabilir.

Hidromasajlı Jakuzi Gaziantep Nereden Satın Alınır?

Tüm jakuziler hidromasaj özelliğine sahip olarak piyasaya sürülmektedir. İçinde jet bulunmayan, bulunsa da çalışmayan yani hidromasajı tam olarak yansıtamayan jakuzilerin hiçbir değeri bulunmaz. Jakuzi firmaları Gaziantep tarafından satılan tüm modeller hidromasaj özelliğine sahiptir. İstediğiniz şehrin istediğiniz firmasından ya da markasından ürünleri beğenip ve dilediğinizi satın alabilirsiniz.

Model veya sistem seçmekte zorluk çekiyor, istediğinizi tam anlamı ile bulamıyorsanız, o zaman spesifik bir firma tercihi yapmanızı tavsiye ederiz. Türkiye’de tanınan, modelleri ile kalitesini ispatlamış bir firmayı tercih ederek aklınızda kalan tüm sorulara bir cevap bulabilirsiniz. Bu aşamada Çınar Jakuzi Gaziantep, aradığınız firma olacaktır. Bursa’da yer alan Çınar markası, sektörde uzun yıllardır yer almaktadır. Bursa başta olmak üzere Türkiye’nin her şehrine hizmet veren firma, size hidromasajlı küvet konusunda yardımcı olacaktır.

Adana, Kahramanmaraş, Mardin, Diyarbakır, Şanlıurfa, Bitlis, Adıyaman, Şırnak,