Jakuzi Fiyatları Ankara

Jakuzi fiyatları Ankara, en uygun haliyle sizleri karşılıyor. Hidro masaj özelliğine sahip olan jakuziler, gün geçtikçe daha fazla evde tercih edilir hale geldi. Daha önceleri tatil merkezlerinde, toplu aktivite yerlerinde veya masaj salonlarında bulunan jakuziler, şimdilerde pek çok konutun bünyesinde barınıyor. Sahip olduğu avantaj ya da konfor tabii ki bu durumu destekliyor. Ancak en büyük etmen, ürünün sahip olduğu fiyatı.

 Geçmişte lüks ve ulaşılması bir hayli güç gibi bir ürün olarak karşılanan jakuziler, şimdilerde sıradanlaşan ürünler haline gelmiş durumda. Bu, jakuzi fiyatları Ankara anahtar sözcüğünde uygun modellerin bizleri karşılamasına da yol açmakta. Jakuziler, evlerde yer alan sıradan banyo ürünleri haline gelirken fiyatlarının çok daha uygun olması işleri daha da kolay hale getiriyor.

 Jakuzi severler veya evine jakuzi yaptırmak isteyenler uygun fiyatlar ile beraber daha net kararlar verip siparişlerini geçebiliyorlar. Elbette ürünün üzerine eklenen ekstra parçaların sayısı da artarak ürün kişileşiyor. 21. yüzyılda asıl fiyat farkı, sahip olunan ürün üzerinde yapılan eklentiler ile sağlanıyor. Aynı durum jakuziler için de pekâlâ geçerli!

En İyi Jakuzi Modelleri Ankara

Jakuzi, firmalar tarafından farklı modellerde üretilen ürünlerdir. Çeşitli tasarımlara veya dizaynlara sahip olan bu ürünler, kullanıcıların beğenisine sunulmak üzere pek çok versiyonla beraber firmaların çatısı altında bulunurlar. Modeller, ürünün dış görüntüsünü yansıttığı gibi fiyatına da etki eder. Bazı jakuzi modellerinin fiyatı, bu yüzden daha asgari düzeyde kalırken bazı modellerin fiyatı daha tavanda kalır. Peki kaç tane jakuzi modeli bulunmaktadır? Gelin bu sorunun cevabını aşağıda verdiğimiz maddelerle verelim:

  • Oval jakuzi
  • Dikdörtgen jakuzi
  • Yuvarlak jakuzi
  • D tipi jakuzi
  • Asimetrik jakuzi

Yukarıda sözü geçen modeller, başlıca jakuzi modelleri Ankara olmaktadır. Özellikle ilk üç model yani oval, dikdörtgen ve yuvarlak jakuzi; sektörün öne çıkan tasarımlarıdır. Birçok insan bu üç model etrafında seçimini yaparak evine sipariş verir. Diğer modellere rağbet olsa da amiral gemisi olarak ifade edebileceğimiz üç ana modelin tasarımı kadar dikkat çekemezler.

Oval, Dikdörtgen ve Yuvarlak Jakuzi

Jakuzi denildiğinde ilk akla gelen tasarım, yuvarlak hatlara sahip olan bir küvettir. Bu oldukça sıradanlaşan, alışagelmiş ve biraz da klasik diye tabir ettiğimiz bir tasarımdır. Ve bu dizayna sahip jakuzi modelleri Ankara ürünleri, yuvarlak jakuzi olarak telaffuz edilir. Yuvarlak jakuziler ikiden fazla bireyin eş zamanlı kullanımına uygun olacak şekilde tasarlanmıştır.

Kendiniz için bir yuvarlak jakuzi siparişi vermek istiyorsanız, kapasitesini arttırarak fiyat farkını göz önünde bulundurup geniş bir ürün talep edebilirsiniz. Minimal bir havuz görüntüsüne sahip olan yuvarlak jakuziler, konfor anlamında en ideal ürünlerdir. Bu yüzden pek çok yerde yuvarlak küvetler için “lüks” tabirinin kullanıldığını görebilirsiniz.

Dikdörtgen jakuziler daha çok banyo küvetini andıran bir dizayna sahiptir. Kapasitesi yuvarlak jakuziye göre daha sınırlı olmakla beraber daha uygun fiyatlıdır. İki küçük kenar ve iki büyük kenarın birleşimiyle oluşan dikdörtgen modeller hem dar odalar hem de geniş odalar için son derece uygundur. Köşeli tasarımı ürünün evin köşe bölmelerinde bulunabilmesine imkân tanır. Maksimum iki kişinin kullanımı için uygundur. Siparişin türüne göre dikdörtgen jakuzi Ankara modelinde çiftiniz ile beraber karşılıklı veya yan yana oturabilirsiniz. Yan yana oturmayı talep ederseniz, daha geniş bir küvet ile karşılaşacağınızı bilmeniz gerekmektedir.

Oval jakuziler ise üç amiral gemisi modeli arasında en uygun fiyatlı olandır. Tasarımı daha minimal olan oval jakuzinin sahip olduğu imkan ve fayda, diğer iki ürünle aynı olmaktadır. Fiyatının daha uygun olmasının sebebi ise kapasitesinin daha çok “tek” kişi ile sınırlanmış olmasıdır. Oval jakuzi Ankara ürününü sipariş edenler ekseriyetle tek kişilik bir ürün istediklerini belirtmişlerdir. Fakat yine müşteri isteğine göre iki kişilik oval jakuziler de üretilmektedir.

Jakuzi Ankara Satın Al

Oval, dikdörtgen veya yuvarlak; istediğiniz jakuzi modelini sıkıntısız ve kaliteli bir şekilde satın almanın yolu Çınar Jakuzi’den geçmektedir. Türkiye’nin her şehrinde hizmet veren Çınar markası, sizler için en iyi hizmeti verecektir. Başkent Ankara’da; Çankaya, Bala, Polatlı, Kızılay, Mamak ve daha pek çok ilçede hizmetlerinde sınır tanımayan Çınar Jakuzi tek tıkla uzağınızda!