Jakuzi Montajında Bilinmesi Gerekenler

Jakuzi istanbul, basit bir montaj gerektiren üründür. Firmalar tarafından siparişi geçilen jakuzilerin montajları iki farklı yolda gerçekleşir. Bu yollardan bir tanesi, mağaza içinde yapılan montajlardır. Diğeri ise müşteri evinde, konutunda ya da taşınmazında gerçekleşen montajlar olmaktadır. Firmalar tarafından jakuzilerin montajı bu iki yol yardımı ile yapılır.

Mağaza içinde Jakuzi Yapılan Montajları

İlk paragrafta söylediğimiz üzere jakuzilerin montajı, ilk yolla yani mağaza içinde yapılabilmektedir. Bu işlemde ilk önce sipariş alınır. Müşteri ya mağaza içinde ya da online olarak istediği ürünü seçer. Bu seçimde birinci olarak küvet seçilir. Küvet, farklı farklı modellerde yer alabilir. Jakuzi modelleri istanbul, bu küvetlerin ismiyle anılır.

Oval, dikdörtgen, yuvarlak, D tipi veya asimetrik küvet seçimi yapan müşteriler, daha sonra istediği boyutu firmaya aktarır. Küçük ya da büyük birçok boyutta jakuziler yer alabilir. Müşteri olarak bu boyutları jakuziyi koyduğunuz yere göre değişkenlik gösterir. Sizlerin bunun farkında olarak jakuziyi koyacağınız yerin ölçüsünü alıp ya da firma ile iletişime geçerek ölçülerin alınmasını isteyebilirsiniz.

Daha sonra yapılacak şey, sistem seçimidir. Jakuzi firmaları istanbul tarafından satın alınan jakuzilerin, 2 farklı sistemi mevcuttur. İlk sistem yani Sistem 1’deki jakuzilerin jetleri sadece yanlarda yer alır. Bu jetler, hidromasaj özelliğini tetikleyen baş etmendir. Müşteri olarak Sistem 1’li jakuzileri seçerseniz, alacağınız konfor az olacak ancak bütçede sıkıntı çekmeyeceksinizdir.

Sistem 2’yi seçerseniz jetler hem yanlarda hem de zeminde yer alacaktır. Bu iki sistemli jakuzileri firmaya aktararak en son aşamaya geçebilirsiniz. En son aşamada jakuzide ekstra olarak ne istediğinizi belli etmelisiniz. Jakuzi fiyatları istanbul konusunda sıkıntı yaşamam diyecek olursanız, ekstra aparatlar ekleyerek modelinizin montajını talep edebilirsiniz. Bu aparatlar şu şekildedir;

  • Yastık
  • Tutmaç
  • Ahşap kaplama
  • Led lamba

Aparatlardan bazıları bu şekildedir. Bunları da belli ettikten sonra firma, mağaza içinde siparişinizi oluşturacak ve yine mağaza içinde montaj işlemleri tamamlanacaktır. Montaj işleminin mağazada tamamlanması nadir yaşanan bir durumdur. Fakat yine de Türkiye’de birtakım firmalar bunu uygulayabilir. Biten ürünün taşıması zor olduğu, ağılığı fazla geldiği için genelde müşteri yerinde montajlanma yapılır. Firmanın, bu konuda bir sıkıntısı yoksa, zamandan tasarruf etmek amacıyla jakuzi istanbul montajı dükkândan yapabilir.

Müşteri Evinde Yapılan Montajlar

En çok tercih edilen montaj işlemi, müşteri evinde yapılan montajlardır. Bu seçimin neden bu kadar tercih edildiğini merak ediyorsanız açıklayalım. Hali hazırda jakuziler ağır ürünlerdir. Klasik banyo küvetlerini düşünün. Banyo küvetleri zaten ağır olan banyo ürünleridir. Bir de bu küvetin etrafının ve içinin çeşitli malzemeler ile kaplandığını hayal edin.

En alt kısmında su motoru, yanlarda ya da zeminde jetler, dış yüzeyde ahşap kaplama ve daha fazlası! Tüm bu ürünler eklendiğinde elde edilen kilogram bir hayli fazla olacaktır. Bu yüzden jakuzi firmaları istanbul, montaj işlemlerini daha çok müşteri evinde gerçekleştirir. Eğer müşterinin evi zemin, birinci ya da yüksek kattaysa el ile ürünler taşınabilir.

2, 3 ve daha fazla katlarda ürün malzemelerin taşınması asansör yardımı ile yapılır. Firmaların kendi asansörleri olacağı gibi bazı firmaların asansörü bulunmaz. Bu durumda firma, başka bir yerden asansör kiralamak durumunda kalır. Dikkatlice paketlenen malzemeler asansör yardımı ile istenilen kata çıkarılır. Kata çıkarılan ürünler teker teker alınarak istenilen yere koyulur. Aynı şekilde paketinden çıkarılan ürünler, teker teker montajlanarak idealize edilir.

Jakuzi fiyatları istanbul fark etmeksizin evlerde yapılan tüm montaj işlemleri bu şekilde yapılır. Montaj işlemi sonlandığında firma çalışanları ürünü test eder. Ufak bir su miktarı ile jakuzinin çalışması sağlanır. Emiş ve itiş mükemmel yapılıyorsa, müşteriye ürünün nasıl kullanılması gerektiği anlatılır ve bölgeden gidilir. Daha sonra müşteri, dilediği zaman ürünü çalıştırıp hidroterapi keyfini doyasıya yaşayayabilir.

Montaj Dahil Hizmet Çınar Jakuzi’de!

Jakuzilerin nasıl ve ne şekilde montajlandığından bahsettik. Peki her firma bu hizmeti verir mi? Tabii ki de hayır! Türkiye’de montaj dahil hizmet veren firma sayısı çok azdır. Bu hizmeti veren firmalardan birisi de Çınar Jakuzi’dir. Çınar markası, jakuzi modelleri istanbul ne olursa olsun tüm ürünlerin montajını mükemmel şekilde sağlamaktadır. Müşteri memnuniyetini en yüksek seviyede tutan firma, montaj dahil hizmetiyle sektörün bilinen ismidir.