jakuzi fiyatları

Jakuzi Fiyatları ve Tatil Konutları

jakuzi modelleri başlığında direkt bir giriş yapmayalım. Gelin önce Muğla hakkında bir konuşalım. Muğla, Türkiye’nin en önde gelen şehirlerinden bir tanesi. Bunun nedeni tabii ki yerli veya yabancı birçok turiste konaklama imkanı vermesidir. Muazzam güzellikteki plajları, tarihi eserleri, antik kentleri ve daha birçok güzelliği ile Muğla, kompakt bir tatil şehri konumuna evrilmiştir. Bunda en önemli etkenlerden bir tanesi de otel veya villalardır.

Villa ve oteller, bu bakımdan apartlardan kendilerini ayırmışlardır. Bu tatil konutları, birçok olanağı beraberinde getirmiştir. Bunlardan bir tanesi de hiç kuşkusuz jakuzi küvetleridir. Biliyorsunuz ki birçok pansiyonda veya apart gibi yerlerde jakuzi, lük kaçmaktadır. Otellerde de durum farksızdır. Lakin villa dediğimiz konut, daha bir lüks, daha bir konforlu daha bir olanak sahibidir. Ve jakuziler, tatil konutlarında en çok lüks otellerde ve tabii ki villalarda bulunur.

Tatil Konutu Seçerken Önemli Bir Ayrıntı

Birçok villa veya otel kiralama sitesinde jakuzi seçeneğini görürsünüz. Jakuzi, tatil bölgelerinde insanlar tarafından aranan ve tabii istenen bir üründür. Bunda jakuzi firmaları payı da elbette vardır. Tatil sitelerinde bir filtreleme seçeneği olarak karşımıza çıkan jakuzi, Muğla gibi önemli tatil beldelerinde bulunan birçok villada yer almaktadır.

Yerli ve yabancı turistler, bu noktada tatil konutlarını seçerken jakuzi varlığını dikkate alırlar. Çünkü jakuzi, yoğun geçen tatil temposundan kurtulmanın en kestirme ve tabii ki kesin yoludur. İçine girip saatlerce kafanızı dinleyebileceğiniz, bir an bile olsun hiçbir şey düşünmediğiniz yegane yerlerdir jakuzi küvetleri. Bu yüzden turistler, otel veya villalarını seçerken jakuzi olup olmadığını dikkate alırlar.

Hangi Şekillerde Jakuzi Bulunur?

Tatil beldelerindeki jakuziler, genelde aynı jakuzi firmaları tarafından çıkmış gibi dursa da çeşitli seçenekleri mevcuttur. Bu seçenekler hangi konutta kaldığınıza göre değişkenlik göstermektedir. Ucuz yollu bir villada kalırsanız eğer karşılaşacağınız jakuzi modeli, tek veya çift kişilikli olan dikdörtgen ve oval jakuzi olacaktır.

Biraz daha lüks bir villada örnek vermek gerekirse manzaralı bir villada kalırsanız eğer, karşınıza çıkacak model, yuvarlak olabilir. Tabii ki jakuzi fiyatları bu noktada villaların günlük ve haftalık fiyatlarına etki edecektir. Villalarda bulunan yuvarlak jakuzilerin genel sistemi ise ikincisi olmaktadır. Aparatlarını ise genelleyecek olursak eğer; kafa yastıkları, tutmaçlar, basamak ve led lambalar olabilmektedir.

Eğer ki lüks villa dediğimiz, 5 kişiden fazla kişiye kapılarını açan villalarda bulunan jakuzilerin seyri ise oldukça değişecektir. Bu villalardaki jakuzilerin kapasitesi; ortak alanlarda jakuzi var ise dört, altı ve hatta sekiz kişiye kadar çıkabilmektedir. Eğer ki ortak alan yoksa en az iki odada bulunmak şartı ile yuvarlak jakuziler ile karşılaşırız. Üstelik bu jakuziler, siyah ve kırmızı gibi jakuzi fiyatları kapsamında değişkenliğe yol açacak modellerden oluşabilmektedir. 

Tatil Konutlarında Jakuzi Kapasitesi

Bildiğiniz gibi jakuziler, genel olarak çift veya tek olarak satılırlar. Tatil beldelerinin içinde yer alan villa veya otellerde de durum farksız değildir. Bu yerlerdeki jakuziler aynı tek ve çift kişiliklidir. İstisnai olarak, yukarıda belirttiğimiz üzere dörtten sekiz kişiye kadar çıkan jakuzi modelleri yer almaktadır. Genel olarak ise çift kişilik modelleri görürüz.

Çift kişilikli jakuzi modeli, eşleri ile tatil deneyimini ilk elden tadanlara güzel eşlik edecektir. Tutkularını ateşleyecek, yıllarca unutamayacakları anları yaşayacaklardır. Konut sahipleri bunları bildiklerinde genelde Muğla gibi önemli tatil beldelerindeki villalarına çift kişilikli jakuzileri yerleştirirler.

Jakuzisiz Bir Tatil Deneyimi

Bizce jakuzinin yer almadığı bir tatil, tatil sayılmaz. Çünkü eğer ki evinizde jakuzi bulunmuyorsa bazı ayrıcalıklardan mahrumsunuz demektir. İstediğiniz kadar dinlenemiyor, devamlı sinir veya stres ile başa çıkmak zorunda kalıyorsunuzdur. Zaten yılda bir kez tatile çıkacağımızı düşünürsek o günleri en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Bu yüzden jakuzinin yer aldığı bir otelde veya villada kalmalıyız.

Aksi taktirde yoğun geçen tatil sürecinden kendimize vakit ayıramayız. Bir sonraki gün için şarj olamayız ve istediğimiz gibi tatilimizi geçiremeyiz. Bu noktada jakuzi modelleri, kendimizi sıfırladığımız birer aygıta dönmektedir. İşte jakuzinin ‘’fayda’’ noktası burada kendini çok daha iyi bir şekilde hissettirmektedir.