Jakuzi fiyatları Antalya

Gömme Jakuzi Antalya

 

Gömme jakuzi Antalya, en çok merak konusu olan hususlardan bir tanesidir. Küvetin yer ile aynı hizada olması, ‘’gömme’’ sıfatını beraberinde getirmektedir. Bu sıfatı karşılayabilmek için malum çalışacağınız firmanın, bu hizmeti mükemmel bir şekilde yapabilmesi gerekmektedir. Öyle ki birçok firma, gömme jakuzilerden uzak durur ve sade küvet modelleri ile müşterilerin karşısına çıkar.

Peki neden firmalar gömme jakuzilerden uzak dururlar? Aslında cevap basit! Gömme jakuziler, ekstra iş veya emek isteyen bir hizmettir. Siz ne kadar çok bütçe ayırırsanız ayırın jakuzi firmaları Antalya, bu yükün altına girmek istemeyebilir. Bu bakımdan gayet anlaşılabilir bir nedendir. Ayrıca gömme jakuzilerin ülkemizde pek revaçta olmadığını da belirtmek isteriz.

Daha çok Avrupa veya Amerika kaynaklı firmalar gömme jakuzileri sunarlar ve gösterirler. Kimi zaman bunlar çeşitli film veya diziler ile gözükse de belli müstakil yerlerde gömme jakuzileri bulmamız mümkündür. Yani özetleyecek olursak gömme jakuzi modelleri Antalya vardır ve firma tarafından yapılır. Fakat firmalar bu yükün altına girmezler. Bu yüzden de Türkiye’de Gömme jakuzinin kültürü yayılmamıştır.

Gömme Jakuziler Nasıl Yapılır?


Öncelikle gömme jakuzinin montajı yapılacak konum belirlenmelidir. Bu konum genellikle banyo olsa da evin veya dışarıda bir yerin herhangi bir köşesi olabilir. Daha sonra bu yere göre bir jakuziyi belirlemek gerekir. Gömme jakuziler, genel itibari ile yuvarlak veya dikdörtgen modellerden oluşur. Yuvarlak modeller de Amerika, Asya ve Avrupa’da gömme jakuzide en çok tercih edilen jakuzi Antalya çeşididir.

Daha sonra tercih edilen küvetin bölgeye göre ölçüsü alınır. Derinlik küvetin yerden yüksekliğine göre ayarlanır. Küvetin yerden yüksekliği ile kazılacak yerin yüksekliği eş doğrultudadır. Bölge küvete göre kazılır ve kenarları mermer ile kaplanır. Yani küvetin kenarlarına ve altına bir kat daha atılır. Bu kat direkt olarak yüzeyin küvet ile olan temasını engeller.

Daha sonra küvet dikkatli bir şekilde açılan alana yerleştirilir. Bu yerleştirme işleminde zincirlerle birlikle kaldıraçlar kullanılabilir. Şayet çalışan sayısı fazla ise insan gücüyle de konumlandırılma mümkündür. Jakuzi firmaları Antalya çalışanları dikkatlice küveti gömme yere koyacaktır. Ardından jakuzinin gerekli aparatları yerleştirilir ve jakuzinin kullanımı açılır.

Montajda İkinci Bir Seçenek!

 

Bahsettiğimiz kurulum, jakuzinin ilk seçeneğidir. Gömme jakuziler için bir başka kurulum da bölgede gerçekleşen montajdır. Bunu şöyle ifade edelim. Jakuzinin bölgesi belirlenir ve dikkatlice açılır. Çalışanlar teker teker jakuzinin parçalarını getirir. Jakuzinin kurulumu o bölgede gerçekleşir. İlk alt bölüm küvet, ardına pompa, sonrasında jet motorları ve son olarak da üst küvet yerleşir.

Bu sayede daha kolay bir şekilde jakuzinin bölgeye yerleşimi tamamlanır. Daha sonra bölgede bir ‘’gömme’’ durumu ortaya koyabilmek için yanlar kaplanır. Kaplama işlemlerinde jakuzi fiyatları Antalya büyük bir artış gösterir. Daha önce de bahsettiğimiz üzere mermerler en çok kullanılan kaplama malzemesidir. Mermerlere şekil verilerek daha estetik bir görüntü de çıkabilir. Bu firma ile müşteri arasında olan bir münakaşadır.

Gömme Jakuzinin Avantajları ve Dezavantajları


Her jakuzide olduğu gibi gömme jakuzinin de belli bir avantajı veya dezavantajı bulunmaktadır. Bu avantaj ve dezavantaj, ilerde bir gün jakuzinizde tercih yapacağınız zaman size bir yol gösterici olabilir. Evinizin konumuna ve jakuzinin yerleşeceği bölgeye istinaden bu yazımız, size birer rehber olacaktır.

  • Avantajdan söze başlayalım; Gömme jakuzi modelleri Antalya, genel itibari ile yüksek kapasitelilerdir. Yani yerin dar olma veya sığamam gibi bir durum söz konusu değildir.
  • Bu tip jakuziler, oldukça şık bir görünüme sahiptir. Mermer kaplama veya ahşap kaplama yapılarak jakuziye gömme özelliği eklenir. Bu sayede ayrı bir ürün gibi değil, bölge ile iç içe bir his uyandırır.
  • Bu jakuzilerin en büyük avantajı kesinlikle estetiksel hazdır. Led lambalar ile desteklendiğinde uygun ışık şöleni eşlik ettiğinde jakuzinin yaymış olduğu atmosfer, müşteriyi oldukça tatmin eder.
  • Dezavantajlara da bir giriş yapalım. Bu jakuzilerin en büyük dezavantajı çok zahmetli bir kuruluma ev sahipliği yapmış olmasıdır. Zahmetinden ötürü de birçok firma gömme jakuzilere bulaşmaz. Tabii ki Çınar markası için böyle bir durum söz konusu değildir.
  • Diğer bir dezavantaj jakuzi fiyatları Antalya olmaktadır. Bu tip jakuzilerin fiyatları, normal modellere göre iki hatta 3 kat daha fazladır.