Eve Jakuzi Yaptırmak

Evinize jakuzi yaptırmak çok basit bir eylemdir. Jakuziler, artık her evin vaz geçilmez ürünü konumunda. Ev hanesinde bulunan her yaştan kişi jakuzilere girerek keyifli dakikalar geçirmekte. Siz de bu insanlar arasında olmak istiyorsanız evinize jakuzilerden bir tanesini getirebilirsiniz. Çok basit ve pratik bir şekilde halledebileceğiniz aşamaların hepsini bu yazımızda sizlerle buluşturacağız.

Jakuzileri Google’dan Arayın!

İlk adımımız her şeyde olduğu gibi iyi bir araştırmadır. Araştırmadan boş yere bir kuruş para vermek istemeyiz değil mi? İşte bu yüzden en doğru jakuzi modelleri tercihi yapabilmek ve iyi bir tercih yapmak için sıkı bir araştırma yapmanı gerekmektedir. Arama motoruna jakuziler ile ilgili birkaç kelime yazın. Zaten ilk sıralarda modeller sizi karşılayacaktır.

Herhangi bir siteye girip modeller hakkında göz gezdirin. Modeller; oval, yuvarlak, dikdörtgen, D tip ve asimetrik olmak üzere sizleri karşılayacaktır. Modellerden size hoş geleni seçebilirsiniz. Fakat şunu da belli etmemiz gerekir ki en doğru tercih ancak doğru firma ile irtibata geçilerek yapılır. O yüzden bu aşamada sadece bir model beğenip fiyat bilgisi almalısınız. Jakuzi fiyatları hakkında bilgi sahibi olduktan sonra firma ile iletişime geçip ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

Çınar Jakuzi’yi Arayın ve Bilgi Alın!

Sonraki adımımız bir firma ile irtibata geçmek olacaktır. Modelinizi ve bütçeniz hakkında ufak bir fikre sahip olduysanız iyi bir firmayı arayabilirsiniz. Kaliteli bir hizmet alıp, sorunsuz bir şekilde montajınızdan bilgiye kadar her şeyi almak işitiyorsanız Çınar Jakuzi’yi tercih edebilirsiniz. Çınar markası sayesinde aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan işleriniz halledilecektir.

Jakuziniz seçtiğinize ve Çınar Jakuzi’yi aradığınıza göre birkaç dakika beklemeniz yeterli olacaktır. Anında firmaya bağlanacağınızdan şüpheniz olmasın. Jakuzi firmaları içinde ayrı bir yere sahip olan Çınar markası, sizlerin isteğini soracak ve bilgi alacaktır. Bu bilgilerden ilki banyonuzun ölçüsü ve tabii ki jakuziyi istediğiniz yerin boyutlarıdır. Daha sonra sizlerden birkaç adet fotoğraf istenecektir.

Fotoğraf neticesinde sizlere uygun olan modeller sunulacaktır. Eğer ki bir önceki aşamada bir model seçtiyseniz o modeli de burada beyan edebilirsiniz. Firma, eğer modeliniz uygunsa onaylayıp diğer işler hakkında konuşmaya başlayacaktır. Bu aşamada bütçeniz sorulacaktır. Daha sonra kaç kişi jakuziyi kullanmak istediğinizi belli edeceksiniz.

Kaç kişi jakuzi kullanmak istediğinizi belirlediğinize göre bir sonraki aşama yani jakuzide nasıl bir konfor aradığınıza geçebilirsiniz. Jakuziler, iki farklı sistem dahilinde çalışır. İlk sistemde jet motorları sadece ama sadece yanlarda bulunur. Yanlarda bulunan jet motorları vücudunuza sistem ikiye göre daha az etki eder. Fakat fiyatı daha makuldür. Eğer ki bütçeli olsun ama jakuzimiz olsun derseniz ilk sistem size uygun olacaktır.

Diğer sistem ise sistem ikidir. Burada jet motorları hem yanlarda hem de zeminde bulunur. Bu jet motorları vücuda daha iyi değer. Soncunda ise daha keyifli dakikalar geçirirsiniz. Fakat fiyatları daha fazladır. Jakuzi fiyatları fark etmez derseniz kesinlikle sistem ikiyi tercih etmelisiniz. Kapasite, model, sistem ve başta boyut belirlendiğine göre bir sonraki aşama yani aparatların seçimine geçilecektir.

Jakuzi Aparatlarının Seçilmesi

Jakuzinin aparatları oldukça fazla sayıdadır. Eğer bütçeniz düşük ise bu aparatlardan hiçbirini tercih etmeyebilirsiniz. Şayet ufak da olsa bütçeniz varsa birkaç aparatı seçebilirsiniz. Bu aparatlar ise kısaca şu şekilde karşımıza çıkar: Jakuzinin kafa yastığı, jakuzinin sıcak ve soğuk su ayarlaması için ekstra ankastre ürünler, adım atma yeri, oturma yeri, Led lambalar, ahşap kaplama gibidir.

Bütçeniz el verdiği kadar jakuzi modelleri özelleştirilebilir. Bizim tavsiyemiz kesinlikle ama kesinlikle ankastre ürünleri ve kafa yastıklarını tercih etmeniz olacaktır. Bu ürünler, jakuziniz içindeki konforu arttıracak etmenlerin başında gelmektedir. Diğer aparatlar daha çok estetiksel faktörlerdir. Lakin eğer isterseniz onlardan da tercihinizi yapabilirsiniz.

Sipariş ve Montaj

Tüm istediklerinizi firmaya ilettikten sonra tek yapmanız gereken firmanın evinize gelmesini beklemek olacaktır. Bursa ve civarı şehirlerde bulunuyorsanız ve tabii ki istediğiniz model stoklarda bulunuyorsa gün içerisinde veya iki gün içerisinde evinize geleceklerdir. Montajını en az iki kişiyle halledecekler ve diğer jakuzi firmaları aksine yapmanız gereken her şeyi anlatacaklardır. Çınar markası burada da farkını göstererek evinizden ayrılacaktır.