jakuzi fiyatları

Bahçe Jakuzi Fiyatları

Jakuzi, dışarıdan bakıldığında tıpı banyo küvetlerini bizlere hatırlatmaktadır. Özellikle dikdörtgen ve oval modellere baktığımızda ilk aklımıza gelen ürün, sıradan küvetler olmaktadır. Bu sıradanlığı ortadan kaldırmak için ise müşteriler, pek çok zaman jakuzilerini banyo dışında bir yere koydururlar. Jakuzi Fiyatları Yatak odaları veya teraslar, banyonun dışında tercih edilebilen mekanlardan birisi olarak kendilerini gösterirler.

 Lakin günümüzde teras veya yatak odası dışında jakuzileri bahçelerde de görmekteyiz. Yakın zamanda kiralık villa konseptinde ortaya çıkmış bu akım, yavaş yavaş müstakil evlerin bahçelerinde görülmeye başlanmıştır. Jakuzi firmaları bu bakımdan artık montajlarını evlerin içinden çok dışarda yapmaktadırlar.

İşte bugün bu yazımızda sizlere dışarıda bulunan jakuziler, yani bahçe jakuzileri hakkında sizleri bilgilendireceğiz. Hangi modelin hangi bahçeye yakıştığından, bahçeye nasıl veya ne şekilde koydurulabileceğinden bahsedeceğiz. İsterseniz sizleri de daha fazla bekletmeden başlığımıza yavaş yavaş bir giriş yapalım!

Nasıl Bir Jakuzi Bahçede Bulunabilir?

Aklınıza gelen ilk sorunun bu olduğuna adımız kadar eminiz. Fakat evet, jakuziler banyoların dışında pek çok yerde bulunabilir. Bu yerlerden bir tanesi de bahçedir. Üstelik bu durum, jakuzi fiyatları bakımından da değişkenliğe yol açmaz. Peki nasıl mı? Öncelikle şundan bahsedelim, jakuziler elektrik ve bir miktar suyun bulunduğu her yerde çalışabilir. Ekstra olarak bir gider yerine veya suyun akması için ayriyeten bir aparata gereksinim duymazlar. Bu bakımdan aklınıza gelebilecek her yerde, mekanda veya konumda yer alabilirler.

Jakuzinizin küvetini firmanız getirdikten sonra bahçeye yerleştirecektir. Ardından diğer parçalar da bahçeye gelecek ve uzman personeller eşliğinde montaj gerçekleşecektir. Tabii jakuzi firmaları, ürünü tek parça halinde önceden birleştirip de getirebilir. Bu blog yazımızda bizler, montajın dışardan olacağını farz ettik. Bahçenin herhangi bir yerine koyulan küvet, elektrik kablosu ile bağlandıktan sonra kullanmaya hazır olacaktır. Bundan sonra yapmanız gerekenler; jakuzinizin bakımını yaptırmak, temizliğini üstlenmek ve mütemadiyen kullanmak olacaktır.

Bahçeye Nasıl Uygulanır?

Jakuziler bahçenin herhangi bir noktasına yerleşebilmektedir. Müşteri, istediği yeri belirleyebilir ve oraya montajın gerçekleşmesini isteyebilmektedir. Bizlerin önerisi ise jakuzinin bahçenin merkezinden uzak bir yerde olmasıdır. Bahçenin alanını kısıtlamadan jakuzinin kullanılabilmesi önemlidir. Jakuzi modelleri ise bu bakımdan oldukça iyi seçilmelidir. Eni veya boyutu önceden hesaplanmalı, kapasitesi belirlenmeli, sistemi seçilmeli ve aparatları önceden montajlanmalıdır.

Jakuziyi bahçenin herhangi bir tarafında koydurmadan önce dikkat etmeniz gereken bir diğer husus da ekstra platformdur. Küvetler, toprağa yerleştirilemeyeceği için önceden bir platformu koydurmanız gerekir. Yerden birkaç santim olacak şekilde bulunan bu platformlar, ahşap veya mermer olabilmektedir. Ahşap olanlar için ise jakuziler, umumiyetle gömme şeklinde montajlanmaktadır.

Ahşap yüzeyin üstüne yerleşen jakuzi, dikkatli bir şekilde kullanılmalıdır. Genelde bu ahşap platforma eklentiler de müşteriler tarafından yapılmaktadır. Ahşap zeminin eni biraz daha geniş tutulup üstüne de bir çardak misali eklenti tasarlanmaktadır. Bu sayede jakuziler, yağmurdan veya doludan etkilenmeyerek korunabilmektedir. Çardak ve yerdeki zeminle beraber ekstra bir yer açılan jakuzilere bir perde de eklenebilmektedir. Eğer jakuzinizi varsa duvarınızın o tarafa yoksa ise gözden uzak bir yere koydurabilirsiniz. Emin olun, bu sayede hem sizlerin hem de ailenizin içi rahat edecektir.

Hangi Modeller Tercih Edilmektedir?

Bahçe jakuzi modelleri dediğimiz zaman ilk aklımıza gelen model, yuvarlak jakuziler olmaktadır. Yuvarlak jakuziler, bildiğiniz gibi jakuzilerin içinde en lüks, en ihtişamlı ve en cazibeli modellerin başında gelmektedir. Bahçenize bu jakuziler harika bir şekilde yakışacaktır. Üstelik gömmeli ve ahşap kaplamalı şekilde olacağını da düşünürsek oldukça uygun bir tercih olacaktır.

 Zaten geriye dönük baktığımızda firmaların birçoğu müşterilerine dışarısı için yuvarlak modelleri önermektedir. Fakat tabii ki de tek seçenek yuvarlak modeller veya jakuziler değildir. Diğer bir seçenek ise oval jakuzilerdir. Oval modeller, jakuzi fiyatları konusu açıldığında en uygun, en düşük bütçeli ve en işlevsel küvetler biçiminde karşımıza çıkarlar. Bahçeniz için belli bir bütçeniz var ise oval modelleri tercih edebilirsiniz.

İstediğiniz konforu alacağınızdan emin olabilirsiniz. Dikdörtgen jakuziler neden yok? Derseniz eğer cevabımız şu olacaktır: Dikdörtgen modeller genel manada ev içinde tercih edilen modellerdir. Ve müşteriler tercihlerini yaparken görsel zevklerini de göz önünde bulundururlar. Tabii ki müşteri isterse dikdörtgen modeller de bahçeye koyulacaktır. Lakin en çok yuvarlak veya oval modeller revaçtadır.

Kapıda ödeme jakuzi, Kapıda ödeme kolaylığıyla jakuzi

Antalya ;

Akseki, Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Demre, Kaş, Kemer, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Serik, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı, Kepez

Bursa ;


Osmangazi, Nilüfer, Büyükorhan, Yıldırım, Gemlik, Gürsu, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhaneli Orhangazi ve Yenişehir

İstanbul Anadolu Yakası ;

Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar

İstanbul Avrupa Yakası ;

Eyüpsultan, Arnavutköy, Çatalca, Fatih, Zeytinburnu, Bakırköy, Küçükçekmece, Avcılar, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Silivri, Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer

Ankara ;

Akyurt, Altındağ, Ayaş, Balâ, Beypazarı, Çamlıdere, Çankaya, Çubuk, Elmadağ, Etimesgut, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kahramankazan, Kalecik, Keçiören, Kızılcahamam, Mamak, Nallıhan, Polatlı, Pursaklar, Sincan, Şereflikoçhisar, Yenimahalle

İzmir ;

Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla

Muğla ;

Menteşe, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula, Yatağan

Mersin ;

Akdeniz, Aydıncık, Anamur, Çamlıyayla, Bozyazı, Gülnar, Erdemli, Mezitli, Silifke, Mut, Tarsus, Yenişehir, Toroslar

Sakarya ;

Adapazarı, Akyazı, Arifiye, Erenler, Ferizli, Geyve, Hendek, Karapürçek, Karasu, Kaynarca, Kocaeli, Pamukova, Sapanca, Serdivan, Söğütlü, Taraklı

Kocaeli ;

Başiskele, Çayırova, Darıca, Derince, Dilovası, Gebze, Gölcük, İzmit, Kandıra, Karamürsel, Kartepe, Körfez