Yaz Aylarının Vazgeçilmezi Jakuzi Bursa

Yaz artık yavaş yavaş kendini gösteriyor. Havalar ısınıyor ve yazlık kıyafetler gün yüzüne çıkıyor. Giyim kuşamımızdaki değişiklik bir hayli göze çarpıyor. Peki banyo düzenimizde de değişiklik neden yapmayalım? İşe jakuzi Bursa ile başlayabiliriz. En yeni, en trend ve en estetik jakuzi modellerinden birini satın alıp banyomuza yerleştirelim.

Sıcak yaz aylarını jakuzi içinde geçirelim. Günün veya haftanın yorgunluğunu jakuziler birkaç dakika içinde sizlerden söküp atacaktır. Su ile masaj yani hidro masaj özelliğine sahip olan jakuziler, o çok özlediğiniz masaj deneyimini sizlere tattıracaktır. Siz de zaman kaybetmeden jakuzi firmaları ile anlaşarak yakın bir tarihte jakuzi montaj dahil hizmet alın!

Jakuzi Bursa Ne İşe Yarar?

Jakuzi modelleri Bursa, hidroterapi özelliğine sahip bir banyo ürünüdür. Görünüş itibariyle klasik küvetler ile çok benzerlerdir. Dışarıdan bakıldığında iki ürün arasındaki farkları anlamak mümkün değildir. Ancak ve ancak içerisine bakıldığında klasik bir küvet olduğu veya jakuzi olduğu anlaşılır. Klasik küvette olmayan lakin jakuzilerde bulunan jet motorları mevcuttur.

 Bu jetlerin sayısı jakuzi modelinin boyutuna veya şekline göre değişkenlik gösterebilir. Jetler, su içinde emiş ve itiş yaparak jakuzi içerisindeki bireye masaj yapar. Hafif, narin ve naif darbelerle gerçekleşen bu eylem, oldukça rahatlatıcıdır. İnsanlar jakuzi çeşitleri Bursa içinden seçim yaparken jetlerin sayısına bu yüzden önem verir.

Ne kadar fazla jet o kadar kaliteli masaj deneyimi demektir. Masajın süresi bireyin isteğine göre değişebilmektedir. 10, 20 veya 30 dakika, jakuzi içinde yer alan birey ne kadar süreyle kalmak isterse o kadar kalabilir. Ancak firmalar, maksimum kullanım süresini 1 veya 1,5 saat olarak söylemişlerdir. Bu zaman aralığında jakuzi içinde yer almak ve masaj deneyimine şahit olmak daha faydalıdır. Daha yüksek zaman aralığında jakuzilerde bulunmak isteyen bireyler, jakuzilerinin sağlığını riske atabilir.

Jakuziler, kısaca kullanıcısına masaj yapabilmen teknolojik bir küvettir. İnsanlar rahatlamak veya stresten arınmak amacıyla jakuzilere girerler ve belli bir dakika orada bulunurlar. Bir jakuzi modeline tek bir kişi girebileceği gibi birden fazla kişi de eş zamanlı olarak jakuzide yer alabilir. Eğer jakuzi fiyatları Bursa için bir sıkıntınız yoksa, iki veya ikiden fazla kapasiteye sahip olan jakuzi modellerini satın alabilirsiniz. Konforunuzun artacağı kesindir lakin belli bir parayı gözden çıkarmanız gerekecektir. 

Jakuzi Bursa Kaç Çeşitten Oluşur?

Jakuziler, pek çok çeşitte piyasada yer almaktadır. Müşteriler, paralarına istinaden istedikleri jakuzi modelini satın alabilirler. Her bir modelin kendi içinde belli başlı özellikleri mevcuttur. Bu özellikleri bilmek ve ona göre tercih yapmak her zaman en sağlıklı olandır. Eğer jakuziler hakkında bir fikriniz yoksa ve bu konuda bilgi edinmek istiyorsanız, o zaman çalıştığınız firma ile irtibata geçebilirsiniz. Çalıştığınız veya çalışacağınız jakuzi Bursa firması her konuda sizlere yardımcı olacaktır. Peki piyasada yer alan ve temel, amiral gemisi olarak değerlendirdiğimiz jakuzi çeşitleri hangileridir. Bunlar sırasıyla;

  • Oval Jakuzi
  • Dikdörtgen Jakuzi
  • Yuvarlak Jakuzi

Şeklindedir. Yukarıda yer alan jakuzi modelleri, temel modellerdir. Jakuzi firmaların pek çoğu, bu modellerin en az birisine sahiptir. Bunların dışında D tipi jakuzi veya asimetrik jakuzi gibi modeller de mevcuttur. Ancak bunlar, klasik jakuzi modellerinin alternatif halleridir. Halen o kadar fazla talep olmasa da belli başlı kesimlerce bu tip jakuzi modelleri Bursa da tercih edilmektedir.

Alternatif Jakuzi Modelleri

Yukarıdaki başlığımızda alternatif jakuzi modellerine ufak bir değindik. Bu modellere olan talepler halen yeterli seviyede değildir. İnsanlar, klasikleşmiş modellerden yana tercihlerini kullanmaktadırlar. Fakat bu demek değildir ki jakuzi firmalarında alternatif modeller bulunmuyor. Örneğin Bursa’nın önemli marka değerlerinden biri olan Çınar Jakuzi’de D tipi veya asimetrik jakuzi çeşitleri Bursa yer alabiliyor. Müşteriler, istedikleri an Çınar markasından alışveriş yapıp alternatif modelleri satın alabiliyorlar.

D tipinin şekli aslında isminde gizlidir. Jakuzi, tam anlamıyla “D” harfine benzemektedir. Bir uzun kenar ve iki oval kenarın birleşmesiyle meydana gelmiştir. Bazı firmalar, bu tipteki jakuzi modellerine oval jakuzi diyebilmektedir. Asimetrik jakuzide ise genel manada 3 dik köşe bir adet de oval kenar bulunmaktadır. Eğer jakuzi fiyatları Bursa konusunda bir sıkıntınız yoksa bu tipte bir modeli tercih edebilirsiniz.