jakuzi fiyatları

Jakuzi Sabunu

 

Jakuzi keyfi için vazgeçilmez ürünlerden biri olan sabunlar, bu yazımızın konuğu oluyor. Sabun, banyomuzda ayrı bir öneme sahiptir. Birçok farklı kokuda veya şekilde banyo sabunları bulunmaktadır. Bu sabunlar kendi içlerinde vücut ve yüz sabunu olarak da ayrılmaktadır. Jakuziler için özel olarak üretilen sabunlar ise hem yüz için hem de vücut için mütemadiyen kullanılmaktadır.

Jakuzilerdeki sabunlar elbette banyo küvetlerinde de kullanılabilir. Bu sıfatı almasındaki en büyük etmen, sabunların tasarımı olmaktadır. Zaten estetik bir görüntü sunan jakuziler içine bu sabunlar da yerleştirilerek harika bir atmosfer elde edilir. Eğer jakuzi modelleri içinden birini satın alıyorsanız, sabunu eksik etmemelisiniz. Bu yazımızda jakuzilerin sabunları hakkında bilmeniz gereken her şeyi söyleyeceğiz.

Jakuzi Sabunu Tasarımı


Jakuzilerin sabunları, öncelikle tasarımı ile dikkatleri üzerine çeker. Son derece şık bir tasarıma sahip olan bu sabunlar, kullanım amacına göre de şekillenebilir. Fakat hemen her jakuzinin sabunu yuvarlak hatlara sahiptir. Banyolarda alışık olduğumuz köşeli sabun konseptinden kendini sıyıran bu özellik ile diğer sabunlar ile arasına önemli bir fark koymuştur.

Sabunların dış tasarımı dediğimiz gibi karşınıza çıkar. Renkleri de oldukça çeşitlidir. Jakuzi sabununun kokusuna veya daha doğrusu aromasına göre rengi belli olur. Örnek vermek gerekirse çilek aromasını almak istiyorsanız sabunun rengini kırmızı veya pembe olarak bulabilirsiniz. Şayet vanilya aromasını isterseniz sade bir renkte ya da mavi renk skalasında kendini gösterecektir. Dediğimiz gibi renkler, sabunun aromasını bizlere verir.

Sabunların dış yüzeyi tasarlanırken bir etmen mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır. Bu etmen, jakuzilerde içinde kullanacağınız sabunun kolay çözülebilir bir yapıda olmasıdır. Bildiğiniz gibi sabunların dış yapısı son derece sert materyalden meydana gelmiştir. Firmalarda bu sabunlar işlenirken yüksek derecede prese maruz kalır ve suya değdiği anda çok geç çözülür. Bu durum jakuzilerin sabunlar için tam tersidir. Jakuzi modelleri içinde kullanacağınız sabunların büyük bir çoğunluğu kolay çözülebilir yapıya sahiptir. Bu kolay çözülebilirliğinin nedenini yazımızın devamında anlatacağız fakat ona gelene kadar bilmeniz gereken şey, sabunların yumuşak bir yapıda üretildiğidir.

Jakuzi Sabunları Özellikleri

 

Tasarım başlığında ufak ufak değindiğimiz sabun özelliklerine gelin hep beraber geniş bir perspektifte bakalım. Öncelikle yukarıda da bahsettiğimiz kolay çözülme olayına giriş yapalım. Normal sabunların aksine bu sabunlar, kolay çözülebilir bir yapıya sahiptir. Bunun nedeni asıl amacının farklı olmasıdır. Normal sabunları vücudumuzda kullanırız ve sert olmak zorundadır. Aksi taktirde çok kolay bir şekilde eriyecektir.

Fakat jakuzi firmaları için özel olarak üretilen sabunların amacı bambaşkadır. Bu sabunlar istenildiğinde vücut için de kullanılabilir. Lakin asıl amaç, küvete olan etkisidir. Sıcak su ile dolu olan jakuzinize girdiğinizde suyu köpürtmek isteyebilirsiniz. Bu nedenle köpürtme jellerini tercih edebilirsiniz. Jeller dışında ayrı bir alternatif olarak sabunları da yazabilirsiniz. Sabunlar, ne kadar çok jakuzinin içinde kalırsa o kadar fazla köpük oluşturacaktır. Şunu da söyleyelim ki jeller kadar yoğun bir köpük asla beklemeyin. Yapısı ve içindeki maddeler maalesef yüksek seviyede köpük üretimini desteklemez.

Tıpkı jakuzi fiyatları gibi jakuziler için sabun fiyatları da değişmektedir. Çünkü her sabunun ayrı ayrı özelliği ve kullanıcısına olan etkisi mevcuttur. Bazı sabunlar, jakuzilerin içinde durdukça etkin bir madde salgılar. Bu maddelerin çeşitliliği artabilir. Fakat tüm maddelerin ortak amacı, jakuzinin içindeki keyfi arttırmaktır. Bireyler, sabunlar ile jakuzilerin içine girdiklerinde vücutlarını daha çok rahatlatacak veya dinlendireceklerdir. Sabunların bir diğer özelliği olarak da bunu rahatça söyleyebiliriz.

Sonuç

 

Sonuç olarak jakuziler için özel olarak üretilen sabunların işlevi bambaşka olmaktadır. Hepimizin aklına ‘’sabun’’ dediğimizde benzer bir profil çıkar. Fakat jakuzi firmaları içinde satın alabileceğiniz bu sabunların amacı bahsettiğimiz üzere bu değildir. Sabunların asıl amacı, vücudu dinlendirmek, yorgunluğu almak, stres veya sıkıntıdan bireyi uzaklaştırmaktır.

Satın alabileceğiniz gibi bu sabunları evde sizler bile yapabilirsiniz. Gerekli internet sitelerinden ham maddeyi sipariş edip ve tabii ki sabun kalıbını sipariş edip mükemmel sabunlar ortaya çıkarabilirsiniz. Normal sabuna nazaran bu tip sabunların ev ortamında yapılması daha basit olmaktadır. Jakuzilerde geçirdiğiniz dakikaları daha keyifli hale getirmek sabunlar ile daha basit. Küvetlere ekstralar ekleyip jakuzi fiyatları konusunda oynamalara neden olmadan keyfinizi doruklarınıza kadar yaşayabilirsiniz.