jakuzi fiyatları antalya

Jakuzi Özelliği Nedir? Antalya

 

Jakuzi Antalya başlı başına hidro masaj fonksiyonunu yerine getiren bir banyo ürünüdür. En kısa ifade ile belirtirsek jakuziler için bu ibareyi kullanabilir. Jakuzilerin bu özelliği, içerisinde bulunan teknolojik aksamlar ile faaliyete geçmektedir. Bu aksamlardan bahsedersek jakuzilerin özelliğini daha net bir şekilde kavrayabileceğimize inanıyorum. O zaman parça parça giderek jakuzinin özelliğini anlatalım!

Jakuzi Motoru ve Jakuzi Modelleri Antalya


Motor jakuzilerin kalbi gibidir. Aslında tek jakuziler için değil, diğer tüm ürünlere baktığımızda motor bir kalp gibidir. Motorlar, prizlerden aldığı elektrik enerjisini kinetik jet motorlarına kablolar ile aktarır. Fakat bu motor, bizim bildiğimiz motorlar gibi değildir. Aslında jakuzi modelleri Antalya içinde bulunan motorlar, su pompası adı ile de anılırlar. Dışarıdan bakıldığında bir motordan çok pompayı andırmaktadır.

İşlevini de göz önünde bulundurduğumuzda su pompası ibaresini kullanmamız hiç de yanlış olmaz. Hidro masaj pompası veya su masajı pompası isimleri de verilmektedir bu parçaya. Firmalar tarafından bu ve diğer her bir parça ayrı ayrı getirilir. Parçalar hane içinde birleşerek bildiğimiz jakuziyi meydana getirir.

Motorların gücü veya boyutu değişebilir. Bu biraz da jakuzinin kapasitesine bağlıdır. Tek ve çift kişilik jakuzilerin gereksinim duyduğu güç sınırlı iken ikiden fazla kapasiteli jakuzilerin gereken enerji fazladır. Bu nedenle daha güçlü su pompaları veya jakuzi Antalya motorları tercih edilebilir. Kısaca bu parça, elektrik enerjisini alır ve kablolar ile jet motorlarına aktarır.

Jet Motorları Jakuzi Fiyatları Antalya


Jet motorları jakuzilerin belki de en önemli parçasıdır. Motorlardan aldığı enerjiyi suda emiş ve itiş olarak yansıtır. Bu emiş ve itiş suda edalı dalgalar meydana getirir. İnsan vücudunda değdiğinde bu dalgalar tıpkı masaj gibi gelmektedir. Bu nedenle de bu eyleme ‘’hidor masaj’’ adı verilmektedir. Türkçeye çevirdiğimizde su ile yapılan masaj anlamı çıkmaktadır.

Jet motorlarının sayısı küvete göre değişebilir. Her firmanın kendine has bir tasarımı ve jet motorlarının yerleştirdiği pozisyon vardır. Fakat her firmanın ortak noktası jet motorlarının iki farklı sistemde bulunduğudur. Jakuzi firmaları Antalya, sadece yan taraflarda bulunan jet motorlu küvetlere sistem 1 adını verirken zemin ve yanlarda bulunan jet motorlu küvetlere sistem 2 adını vermiştir.

Bu sınıflandırma ile daha net bir alışveriş mümkün kılınmıştır. Jet motorlarına düşen iş oldukça fazladır. Motorlar sıcak veya soğuk suda düzenli bir şekilde çalışır. Fakat uzmanlar sıcak suda daha elverişli çalıştıklarını söylemektedir. Jet motorları, jakuzinin en büyük özelliği olan su ile masajı yerine getiren parçadır. Jet motorları olmadan jakuziler, normal banyo küvetlerinden farksız bir konumda olurlar.

Küvet Modelleri ve Fiyatları Antalya


Jakuzilerin görünen yüzü diye de ifade edebileceğimiz küvetler; tasarımları veya çeşitleri ile dikkat çekerler. Jakuzi fiyatları Antalya konusunda bu tasarımlar veya çeşitler dalgalanmalara sebebiyet verir. Küvetlerin şekilleri kısaca yuvarlak, dikdörtgen, oval ve asimetrik olmak üzeredir. Asimetrikler çok tercih edilmemekle beraber jakuzileri satan yerlerde de nadiren bulunur.

Küvetlerin boyutları değişkendir. Birey isteğine göre küvet imalat edilir ve sunulur. Ölçüler standart bir kalıba göre olacağı gibi kişiye özel de olabilir. Küvetlerin kapasiteleri de farklılık gösterir. En çok tercih edilen küvet kapasitesi, çift kişilik olandır. Örnek vermek gerekirse, çift kişilik oval jakuziler ana kelimeleri ile arattığınızda daha net görseller ile karşılaşırsınız.

Jakuzi Aparatları ve Jakuzi Firmaları Antalya


Jakuzilerin aparatları işlevsel olacağı gibi tamamen estetik bir kaygı da güdebilir. Bu eklentiler uygulandığı taktirde jakuzi fiyatları Antalya da dalgalanır. Fakat çok küçük oynamalar ile karşılaşırsınız. Bu yüzden aparatları hemen hemen her müşteri ister ve küvetin içinde uygular. Bu aparatlar ise kısaca şu şekildedir:

  • Yastık
  • Adım atma yeri
  • Oturma yeri
  • Led aydınlatma
  • Ahşap kaplama (Jakuzilerin modellerine uygunsa)
  • Ankastre ürünler

Led aydınlatma ve ahşap kaplama gibi ürünler estetik görüntü için tercih edilirken yastık, adım atma yeri, oturma yeri ve ankastre ürünler jakuzi modelleri Antalya içinde geçireceğiniz konforu arttırmaya yönelik olmaktadır. Bu aparatlar, jakuzinizi daha keyifli hale getiren unsurlardan sadece birkaçıdır.

Sonuç


Jakuziler, bireyi rahatlatan, dış dünyadan arındıran, stresi ve siniri yok eden, basit, kullanışlı ürünlerdir. Jakuziler bunları, bahsettiğimiz hidro masaj teknolojisi ile gerçeğe kavuşturur. Bu teknolojinin oluşmasından gelişmesine kadar başrol ürün her zaman jet motorlarıdır. Eğer siz de jakuzilerin içinde geçireceğiniz keyfe şahitlik etmek istiyorsanız jakuzi firmaları Ankara ile irtibata geçebilirsiniz.