Jakuzi
Jakuzi, kısaca içi sıcak suyla doldurulmuş, minimal bir havuzdur. Özellikle sağlığa olan faydasından dolayı birçok kesim tarafından evlerde tercih edilir. Kimi zaman eğlence amacıyla kimi zaman da rahatlamak amacıyla kullanılan jakuziler, birçok modelde ve şekilde gerekli yerlerde bulunur. Jakuziler, tasarımı itibariyle birden fazla kişinin aynı anda girmesine olanak sağlar. Jakuzili küvet adı altında anılan bu ürünler, temizleme ve bakım yönünden yüzme havuzlarına benzemektedir. Kullanılan aksesuar ve araç gereçler ile birer spa veya masaj salonuna benzeyebilen jakuziler, sanıldığı aksine ‘’zengin’’ aktivitesi değildir. Her gelirden insanın kullanabileceği modeller, birçok insan kesimi tarafından tercih edilebilir. Sadece rahatlığın ne demek olduğunu bilenlerin tercihi tam karşınızda.

Jakuzi Modelleri
Jakuzi modelleri, bireyin ihtiyaçları ve istediklerine göre şekillenir. Fakat temel modellerinin yapısı şu şekildedir: Jakuzilerin içerisinde birer motor bulunur. Bu motorlara ‘’jet’’ adı verilir. Jakuzinin altında bu jet motorlarının püskürtme yeri vardır. Su basıncını hafif hafif ve ahenkli sürdüren bu özellik sayesinde güzel bir jakuzi keyfi hayal değil gerçektir. Ahenkli darbeler vücuda birer masaj misali vurur. Olağan stresinizi ve sinirinizi atmanızın en güzel yolu olan jakuziler, ürün modellerine göre hava çıkış kanalları farklılık göstermektedir.

Oval Jakuzi Modeli
Oval jakuzi modeli, en çok tercih edilen modellerden biridir. Beyaz küvet taşının oval bir şekilde işlenmesiyle ortaya çıkan bu modeller, bireyin istedikleri ölçüye göre özellikleri farklılık gösterir. Yanlarda jet motoru olan modeller ile hem yanlarda hem tabanda jet motorları olan jakuziler tercihler arasındandır. Tek ve çift kişilik olarak üretilen bu modeller, yastıklı ve yastıksız şekillerde de karşımıza çıkar. İsteğinize göre hem yan yana hem de karşı karşıya jakuzi keyfi yaşayabilirsiniz. İsteğe göre ahşap panel uygulaması sayesinde loş bir ortamın kapısını aralayabilirsiniz. Ahşap panel ile birleşen led ışıkları gözlerinizin pasını silecektir. Sadece ahşap değil tabii ki fayans, alüminyum ve mermer kaplama da yapabiliriz. İsteğe göre basamak da ekleyebileceğimiz modeller tek tık uzağınızda.

Dikdörtgen Jakuzi Modeli
Jakuzili küvet modellerinin başında dikdörtgen tasarımları vardır. En keskin hatlara sahip olan bu model, aynı oval modelde olduğu gibi karşılıklı veya yan yana jakuzi keyfini yaşayabilirsiniz. Aynı şekilde ahşap kaplama da yapabileceğiniz dikdörtgen modeller, görünüş itibariyle normal banyo küvetlerine bir hayli benzemektedir. İsteğe göre aydınlatmalarla donatabileceğimiz jakuzi modelleri sizleri bekliyor.

Yuvarlak Jakuzi Modeli
Yuvarlak jakuzi modeli, 180 cm genişliği ile en ergonomik modellerden birisidir. 2 sistemden oluşan modellerin jakuzi fiyatları farklılık göstermekte. İlk sistemde 11 adet yan masaj seti müşterilere sunulur. 2. Sistemde 11+ 15 adet olarak hem tabanda hem de yanlarda masaj jetleri bulunmaktadır. Bütçenize göre en iyi modeli almanın ve banyonuza uygulamanız son derece basittir. Birçok eklentiyi jakuzi küvet ve küvetlerine uygulayabilirsiniz. Bu eklentiler; dijital kontrol, hoparlör ve radyo ile karşımıza çıkar.

Jakuzinin Faydaları Nelerdir?
Jakuzi, bireylerin rahatlamak amacıyla evlerine kurdurdukları yegane banyo ürünüdür. Hotellerde, hamamlarda ve spor salonlarında bulunan jakuzili küvet, 10 kişiye kadar kullanıma olanak sağlamaktadır. Özellikle elit spor salonlarında jakuziler, olmazsa olmaz ürünlerden biridir. Yorgun ve bitkin kaslarınızı gevşetmek için jakuziler, biçilmiş kaftandır. Kasları rahatlamak, sinir uçlarını hafifletmek ve tutulmaları engellemek için jakuziler kullanılır. Kan dolaşımının hızlandırmasıyla bilinen jakuziler, zayıflamak isteyen bireylere de faydaları dokunmaktadır. Kişinin sadece fiziki değil zihinsel yorgunluğunu da alan bu ürünler, psikolojik yönden rahatlamanıza da öncü olur. Uyku problemi olan insanlarda jakuzi kullanımı, hastalığı tedavi etmenin en iyi yoludur.

Jakuzi Fiyatları Neye Göre Şekillenir?
Jakuzi fiyatlarında en çok oynama yapan faktör, kaç kişilik olduğudur. Kişi sayısına doğru orantılı şekilde ölçüleri değişen modeller, tercih yapmada önemli rol oynamaktadır. Aynı zamanda dış kaplamanın istenip istenilmediği durumlarda da fiyat farklı çıkar. Jet motorlarının sayısı ve kuvveti de fiyatlarda dalgalanma yaratabilir. Kişiye özel ışıklandırma, kafa yastığı, kolçak ve özel duş aksesuarları da bu fiyatlarda değişkenlik gösterir. En ucuz ve ekonomik jakuzi modeli, tek kişiliklerdir. Fakat bu model bir jakuzi, banyo zevkinizi törpüleyebilir. Bizler Çınar Duşakabin ve Çınar Jakuzi olarak en uygun modeli seçmenize yardımcı oluyoruz.