Jakuzi Modellerinde Ek Aparatlar

Jakuzi modelleri tek bir küvet ile müşterilere sunulmaz. Küvetlerin içerisinde birçok aparat veya eklenti mevcuttur. Bu eklentiler sade bir jakuziyi donanımlı bir küvet haline getirir. Pek tabii fiyat farkı yaşansa da bu fiyat farkı çok fazla insanları etkilemez. Bu bakımdan jakuziler ile ilgili olanlar veya evlerine bir modeli almak isteyenler ful donanımlı küvetleri tercih ederler. A’dan Z’ye tüm aparatları olan bir küvet, maksimum jakuzi keyfini kullanıcılarına sunar. Bu bakımdan jakuziler ile ilgili firmalar veya web siteleri, ürünlerini tam donanımlı halde sunarlar. Bu da mevcut satışların artmasını ve beraberinde firmanın bilinirliğini katlar.

Tasarımsal Ek Aparatlar
Her modelde veya üründe olduğu gibi aparatlar tek bir amaca hizmet vermez. Bazı aparatlar vardır ki işlevsellik yönünden sınıfta kalmış, estetik yönünden zirveye tırmanmıştır. İşte göze hitap eden ve muhteşem bir dizayn ile gelen jakuzi aparatları!

Ahşap Kaplama
Ahşap kaplamayı bir aparat olarak ele aldık. Çünkü ciddi bir fiyat farkıyla jakuzinize ancak ekleyebilirsiniz. Ahşap kaplama, jakuzilerin dış yüzeyine yapılır. Hali hazırda firma tarafından elden geçilerek, küvet en veya boyuna görüne bir şablon çıkarılır. Bu şablon doğrultusunda da ahşap kaplama küvet dışına yapıştırılır. Birden fazla renk seçeneği ile ahşap kaplamalar ile karşılaşabilirsiniz. Bu ürünler küvetin daha az enerji harcamasına veya suyun idareli kullanılmasına yardımcı olmaz. Sadece ama sadece harika bir görüntü sunar. Bu da jakuziden aldığınız keyfi katlar.

Led Lambalar
jakuzi de Led lambalar aslında tam olarak tek bir amaca yönelik olan aparatlardan biri değildir. Küvetlerin alt taraflarına veya yan taraflarına yerleştirilen bu ürünler, oldukça keyifli dakikalar yaşamınıza vesile olur. Bu lambaların renkleri veya tipleri de oldukça çeşitlidir. Kare ve yuvarlak olmak üzere iki lamba çeşidi olan ledlerin, oldukça fazla da renk çeşidi vardır. Beyaz, mavi veya kırmızı onlardan biridir. İstenilene göre bu ledlere kumanda özelliği de getirilebilir. Bu sayede ledler, uzaktan kontrol ile kapatılıp açılabilir.

İşlevsel Ek Aparatlar


İşlevsel aparatlar, jakuzi modelleri kapsamında olması gereken ve oldukça konforu yükselten ürünlerdir. Ek fiyat seçenekleri ile karşılaşacağınız bu banyo ürünlerinin amacı; normal banyo küvetlerinin sunduğu avantajları yerine getirmesidir. Ürünlerin fiyatı ve çeşitleri de firmalara göre değişkenlik gösterir. İşte o ürünler!

Ankastre Ürünler

Ankastre ürünler, normal bir banyo küvetinde bulunan ürünlerdir. Banyo işlevinin yerine getirilmesi için bu ürünlerin kullanımı zaruridir. Fakat bu ürünler, jakuzilerde bulunan küvetlere de yerleştirilir. Ankastre ürünlerin içinde; musluk, duş başlığı, sıcak veya soğuk su ayarlama yeri bulunmaktadır. Jakuzi fiyatları bu ürünlerin kullanılmasına göre değişir. Öyle ki bazı firmaların modelleri vardır ki bu aparatlardan hiçbirini bulundurmaz.

 Otomatik olarak ankastre ürünler jakuzilerin içinde kullanıcısıyla buluşur. Jakuziler ile beraber gelen ankastre ürünler, A kalite bir üretime sahiptir. Asla ama asla 2. El bir parça jakuzilerin içinde kullandırılmaz. Sıfır veya el değmemiş ürünler küvetlerde tercih edilir. Küvetlere olan montaj işlemi de uzman jakuzi firmaları içerisinde bulunan elemanlar tarafından sağlanır. Müşterilerin kendi kendine bu montaj işlemini yapması uygun görülmez.

Oturma Aparatları
Jakuziler birden fazla model ile karşımıza çıkar. Oval jakuziler, dikdörtgen jakuziler ve yuvarlak jakuziler bunun birer örneğidir. Bu modellerin üst tarafına birer oturma pozisyonu açılır. Genelde küvetlerin en köşe noktasına bu oturma pozisyonları konumlandırılır. Jakuzide keyif yapmak isteyen biri sıcak suda dakikalar geçirdikten sonra veya önce bu oturma yerinde banyo işlerini halledebilir. Bu aparatlar oldukça makul bir fiyat ile karşımıza çıkar.

Kafa Yastıkları
Bir jakuzi modelinin lüks görünmesini sağlayan yegane aparat kafa yastıklarıdır. Dışarıdan bakıldığında herhangi biri jakuzinizi normal banyo küvetinden ayıramaz. Bu yastıklar kahverengi veya siyah seçenekleri ile jakuzinin içine konumlandırılır. Jakuzilerin sistemine göre veya modeline göre yerleri farklılık gösterebilir.

Yastıklar jakuzide fazladan birkaç dakika daha vakit geçirmenize olanak sağlar. Çünkü normal banyo küvetlerinde fazlaca rahat edemezsiniz. Kafanız sık sık geriye gider. Boyun tutulmaları veya sakatlıklar ise peşin sıra gelir. Kafa yastıkları su geçirmez derileri ile bunu önleyerek çok uygun jakuzi fiyatları kapsamında banyonuza getirir.