Jakuzi İçinde Keyif Yapma

Gün içinde birçok sinir veya stresin altında kalıyoruz. İş temposu, trafik, geçim sıkıntısı derken dertlerimiz katlanarak büyüyor. Evimize geldiğimizde rahatlamak, her şeyi unutmak istiyoruz. Fakat ne televizyon ne de herhangi başka bir şey bizleri rahatlatamıyor. İşte bu noktada jakuzi devreye giriyor. Jakuziler sayesinde tüm sinir veya stresiniz bir anda yok olabilir. Lüks bir banyo ürünü olarak görebilirsiniz ama bu tamamen yanlış bir algıdır. Banyonuza uyguladığınız herhangi bir ürünün fiyat kadardır jakuziler. Bu yüzden yanlış algıları kırın ve evinize birer jakuzi siparişi verin.

Jakuzi Sayesinde Nasıl Rahatlayabilirim?
Jakuziler, insanlara edalı bir masaj keyfi sunar. O kadar güzel bir histir ki bu sizleri göklere çıkartır ve sizi orada istediğiniz kadar tutar. Peki bunu nasıl sağlar? Gayet basittir. Jakuzilerin amacından başlayalım her şeyden önce. Jakuzilerin içine bulunan motorlar, suyu çekip ve itmesini sağlar. Bunu da jakuzi modelleri içinde bulunan jetler ile yapar.

Jetler, zeminde veya yanlarda olabilir. Tabii her iki konumda da olabilir. Jakuzilerin modellerinde bu jetlerin konumu fark edebilir veya değişebilir. Fakat aldığınız jakuzide maksimum verim veya rahatlama istiyorsanız hem yanlarda hem de zeminde jet bulunan modelleri tercih etmelisiniz. Jakuziler bu jetleri kullanarak vücuda adeta birer masaj yapar.

Eş zamanlı olarak tüm jetler çalışabilir. Eş zamanda çalışması size bağlı değildir fakat yanlarda veya zeminde çalışması size bağlıdır. Kumanda yardımı ile jetlerin yanda veya zeminde çalışabilmelerine imkan verebilirsiniz. Tercih tamamen size kalmış isterseniz ikisini birden de çalıştırabilirsiniz. Jakuzi modelleri hydro power bir masajı kullanıcılarına sunar.

Kaç Saat Jakuzi Keyfi Yapabilirim?
İster saat kalın ister dakika, jakuziler sayesinde gün içinde ne kadar rahatlamak istiyorsanız rahatlayabilirsiniz. Unutmayın bu ürün sizlerin konforu veya rahatı için evlerinize gelmektedir. İstediğiniz sürede veya miktarda jakuzi çeşitlerini kullanabilirsiniz. Fakat önerilen jakuzide kalma süresi yarım saat veya İki saat arasıdır.

Yarım saatten az olan bir keyif bizce bir keyif değildir. Jakuzi içinde sıcak suyla bir ahenk yakalamak için mutlaka yarım saati aşmalısınız. Böyle bir durumda keyfiniz de eş oranda artacaktır. Aynı şekilde iki saati geçirmemenizi de öneririz. Çünkü bu ürün elektrik ile çalışan ve bunu hareket enerjisini çeviren bir küvettir.

 Elektrik enerjisi jakuzi küvetleri altındaki motora giderek jet motorlarına aktarır. Bu sayede jet motorları vakum yapar. Bu vakum çok uzun süreler boyunca dinamik bir şekilde işlevini devam ettir. Yanlarda veya zeminlerde bulunan bu jet motorlarının sağlığı için iki saatten daha fazla bireysel jakuzinizde durmamalısınız. Dört veya daha fazla kişinin kullanabileceği jakuzilerde durum fark edebilir fakat bireysel jakuzinizde bu durum geçerlidir.

Jakuzi Küvetleri Kaç Kişinin Keyfine Ortak Olabilir?
Öncelikle şunu belirtmemiz gerekir; jakuzi küvetleri kaç kişi alabildiklerine göre sınıflandırılır. Örnek vermek gerekirse seçeceğiniz jakuzinin ilk olarak tek, çift veya 4 kişilik olmasına bakmalısınız. Çünkü insanların yaptıkları veya çok karşılaştığımız bir hata vardır. Müşterimiz oval veya dikdörtgen jakuzi modelini seçip firmamıza başvuruyor. Fakat aynı zamanda 4 kişilik olmasını talep ediyor. Bu durum çift veya tek kişilik jakuziler için geçerlidir ama 4 kişilik oval tasarımı sunmamızın mümkünatı yoktur.

Bahsettiğimiz üzere kaç kişilik olduklarına göre sınıflandırılır jakuziler. Bu yüzden kullanırken o maksimum sayı seviyesindeki bireylerin jakuzi keyfini çıkarması uygundur. Tek kişilik bir jakuziye iki kişi giremez veya çift kişilik bir jakuziyi 4 kişi kullanamaz. Bu yüzden ilk anda kaç kişilik istediğiniz konusunda bir karar vermelisiniz.

Jakuzi Keyfini Daha Nasıl Katlayabiliriz
Jakuzinizde geçirdiğiniz vakti daha da kaliteli bir hale sokmak istiyorsanız, birkaç eklenti yaparak işe başlamalısınız. Öncelikle yaratılan ortam veya ambiyans son derece önemlidir. Özellikle çift kişilik jakuzilerde yaratılan atmosfer yadsınamayacak ölçüdedir. Bu ortamı veya atmosferi jakuzinize ekleyebileceğiniz birkaç işlem ile gerçekleştirebilirsiniz. Jakuzinize led lambaları döşeyip bir ışık süzmesi yaratabilirsiniz. Bu led lambaların renkleri de size kalmış. İster sade renkleri tercih edin, isterseniz de kırmızı, mor veya maviyi. Dediğimiz gibi tercih size kalmış. Üstelik bu eklentiler jakuzi fiyatları konusunda çok ufak oynamalar yapar.