kocaeli jakuzi fiyatları

Jakuzi Fiyatları Kocaeli Montaj Dahil Hizmet

Kocaeli veya oradaki yerlilerin ağzıyla İzmit, baş tacı şehirlerimizden birisidir. Bu güzide şehir artık Çınar markası hizmet alanına girmiş bulunmaktadır. Başta Bursa ilinde jakuzi hizmeti veren firma, şu günlerde Türkiye’nin her bölgesine hizmet vermektedir. Kocaeli de bu bölgelerden bir tanesidir. Montaj dâhil mükemmel bir Kocaeli Jakuzi hizmeti almak isterseniz Çınar markasına başvuruda bulunabilirsiniz.

Kocaeli Jakuzi Modellerinin Ölçüleri

Türkiye’nin neresine giderseniz gidin, hangi firmaya müracaat ederseniz edin durum hiç değişmez. Jakuzi modellerinin ölçüsü; kapasitesine, küvet boyutuna ve tabii ki müşteri isteğine göre değişkenlik gösterir. Bu durum Çınar Jakuzi’de de aynıdır. Çınar markasından yapacağınız jakuzi alışverişlerinizde küvet ölçüleri bunlara bağlı olarak farklılık gösterir. Peki nasıl mı? Gelin bunun cevabını verelim!

Kapasitedeki Farklılık

Yukarıda da bahsettiğimiz üzere jakuzi ölçülerindeki değişkenliğe neden olan faktörlerden bir tanesi de kapasite durumudur. Jakuzi fiyatları Kocaeli farklılık göstermekle beraber jakuzi küvetleri birden fazla kapasiteye sahip olabilir. Piyasada yer alan jakuzi küvetlerinin pek çoğu tek veya çift kişiliklidir. Lakin özel yapım da diyebileceğimiz, müşteriden gelen talep doğrultusunda jakuzi kapasitesi iki kişiden fazla olacak şekilde arttırılabilir.

Dört, altı ve sekiz gibi yüksek hacimli küvet modelleri de mevcuttur. Pekâlâ bu kadar yüksek kapasiteye sahip olan küvetlerin çift veya tek kişiliklerle aynı ölçüde kalmasını beklemek doğru bir yaklaşım olmaz. Kocaeli jakuzi modelinin kapasitesi ne kadar artarsa eni ve boyu da o denli artacaktır. Bu ayrılmaz bir kural gibidir. Bu yüzden yüksek kapasiteli jakuzi isteyen müşterilerin fiyattan önce dikkat etmeleri gereken şey, alanın yeterliliğidir.

Yüksek kapasiteli jakuziler genelde spor salonlar, masaj merkezleri, spa salonları veya yüzme merkezleri gibi yerlerde bulunup aynı anda sayıca fazla pek çok insana hizmet verirler. Fark ettiyseniz saydığımız kurum veya kuruluşların hepsi geniş bir kapasiteye sahiptir. Yüksek kapasiteli küvetler, jakuzi fiyatları Kocaeli bakımından ücret olarak diğer modellerden fazla olsa da vermiş olduğu hizmet diğer modellerden bir hayli yukarı seviyededir.

Jakuzi Çeşitleri

Ölçümde farklılık yaratan bir diğer unsur da jakuzi modelleri veya çeşitleri olmaktadır. Piyasada yer alan ve en çok tercih edilen üç temel jakuzi modeli mevcuttur. Bunlar sırasıyla; oval jakuzi, dikdörtgen jakuzi ve yuvarlak jakuzidir. Bu üç modelin dışında asimetrik ve D tipi jakuzi de firmaların stoklarında yer almaktadır. Fakat en çok tercih edilen bu saydığımız üç modeldir.

Aralarında oval Kocaeli jakuzi modeli en az en ve boya sahip olan model olarak karşımıza çıkar. Bunun sebebi jakuzinin hatlarıdır. Dışardan, daha doğrusu paralel bir şekilde baktığınızda jakuzinin eşit olduğunu sanabilirsiniz. Lakin durum öyle değildir. Oval modeller genelde banyonun köşe noktasında tercih edilir. İki kenar ve bir kısmı vardır. Tek kişilik modelleri müşteriler tarafından tercih edilmektedir. Ama iki kişilik modeller de imalat edilmiştir.

Oval jakuzinin tasarımsal bu farklılıkları ölçüsüne büyük tesir eder. Diğer modellerin içinde en az yer kaplayan küvet olarak hafızalara kazınmıştır. Oval modelin bu durumu jakuzi fiyatları Kocaeli içinde de en ekonomik model olmasına sebebiyet vermiştir. Bunun dışında dikdörtgen jakuziler de mevcuttur.

Hem Kocaeli içinde hem de Türkiye genelinde en çok tercih edilen jakuzi modellerinden bir tanesidir. Keskin hatları nedeniyle oval modelden daha çok ene veya boya sahip olabilmektedir. Fakat hiçbir jakuzi modeli yuvarlak model kadar yer kaplamamakladır. Yuvarlak modelin hiçbir şekilde tek bir çizgi halinde gelen kenarı yoktur. Ayrıca yuvarlak küvetler ikiden fazla bireyin rahatlıkla kullanabileceği Kocaeli jakuzi modelidir.  

Müşteri İsteği

Müşterinin arzu veya isteklerine göre de jakuzi modellerinin ölçüsü değişkenlik gösterebilir. Her yıl yüzlerce insan Çınar Jakuzi’den küvet talep etmektedir. Kimsenin boy ölçüsü aynı değildir. Müşterinin rahatını sağlayabilmek için Çınar markası dahil jakuzi firmaları ürünlerinin ölçülerinde oynamalar yapabilirler.

Bu sayede küveti talep eden kişi üründen maksimum verimi alabilir. Jakuzi içinde daha rahat hareket alanına sahip olabilir. Bu bakımdan firma çalışanlar talep etmeleri üzere müşterilerinden vücut ölçülerini isteyebilirler. Jakuzi fiyatları Kocaeli bu noktada da değişkenlik gösterecektir. Bu yüzden müşterilerin sipariş öncesi detaylı bilgi almalarını önermekteyiz.

  • Başiskele, Çayırova, Darıca, Derince, Dilovası, Gebze, Gölcük, İzmit, Kandıra, Karamürsel, Kartepe, Körfez