jakuzi fiyatları izmir

Jakuzi Fiyatları İzmir Montaj Dahil Hizmet

Güzel şehrimiz İzmir, hem kültürü hem doğası hem de tarihi ile dillere destan. İzmir vatandaşları da bu güzide şehirde konforlu bir yaşantıyı sonuna kadar hak ediyor. Konfor; mobilyalarla, teknolojik aletlerle veya çeşitli dekorasyon ürünleri ile sağlanabilir. Lakin artık konfor anlayışı değişmiş durumda. Konfor ismi artık İzmir jakuzi modelleri ile birlikte alınır duruma gelmiştir.

Kullanıcısına büyük bir dinginlik veya rahatlık veren jakuzi modelleri, İzmir’de de Çınar Jakuzi farkı ile karşımıza çıkıyor. Bursa menşeili Çınar markası, artık Türkiye’nin her şehrine jakuzi montaj dahil hizmetlerini sonuna kadar veriyor. Türkiye’nin tüm bölgeleri söz konusu iken de İzmir’i atlamamız büyük bir hata olacaktır.

Jakuzi Modellerinde Aparatlar

Her üründe olduğu gibi jakuzilerde belli başlı bazı eklentiler ile karşımıza çıkarlar. Bu eklentiler hem jakuzinin işlevselliğini arttırır hem de ihtişamına önemli dokunuşlar yapar. Pekala bu kapsamda da jakuzi fiyatları İzmir değişkenlik gösterir. Tabii ki bu durum her aparat için geçerli değildir. Kimi jakuzi aparatları sadece işlevselliğe tesir eder. Estetik yönünden hiçbir farklılık yaratmaz. Bunu jakuzi aparatlarını detaylı olarak konuştuğumuz başlıklarda siz değerli okuyucularımıza ileteceğiz.

Kafa Yastıkları

Jakuzi aparatı dediğimizde kesinlikle ilk sıraya yazmamız gereken bir aparattır. Kafa yastıkları, kullanıcının veya müşterinin konforunu üst seviyeye çıkaran muazzam bir eklentidir. Çalışma prensibi basit olsa da yaptığı etki büyüktür. İzmir jakuzi modellerinin pek çoğunda kafa yastıklarını görmemiz mümkündür. Çınar Jakuzi işbirliği ile hazırlanan ve sunulan diğer jakuzi modellerinde kafa yastıkları önemli yere sahiptir.

Kafa yastıklarının küvet üstüne kurulumu veya daha sonradan sökümü son derece basittir. Bazı modeller için daha küvet tasarlanmadan kafa yastığının montajlanması gerekir. Bu durum çalıştığınız firmaya veya ürünlerini nasıl imalat ettiklerine göre değişkenlik gösterecektir. Kafa yastıklarının rengi, jakuzi fiyatları İzmir modellerinde değişkenlik göstermektedir. Piyasada yer alan ve en çok kullanılan jakuzi yastığı rengi siyahtır. Lakin siyah harici beyaz veya kahve tonlarında da jakuzi yastıklarına rastlamak mümkündür.

Ahşap Kaplama

Pek çok jakuzi modelinde rastladığımız ahşap kaplama veya ahşap giydirme Çınar Jakuzi ile de sunulmaktadır. Aslında ahşap kaplama bir giydirme işlemidir. Sıradan bir jakuzinin dış kısmı ahşap özelliğine sahip unsurlar ile kaplanır. Ve bu şekilde müşteriye teslim edilir. Hemen hemen her İzmir jakuzi modelinde görebileceğimiz bir aparattır. Lakin en çok dikdörtgen veya yuvarlak jakuzi modellerinde tercih edilirler.

Ahşap kaplama jakuzi aparatları içinde en çok fiyata tesir eden etmenlerin başında gelir. Bir jakuzinin fiyatı genel manada modele veya sistemine göre değişir. Fakat eğer ki modelinizde bir ahşap kaplama istiyorsanız, o zaman bütçenizi biraz daha aşmanız gerecektir. Bu anlamda iyi bir tercih yapmak tamamen sizin elinizdedir.

Led Kaplama

Bir diğer jakuzi aparatı da led kaplama olmaktadır. Jakuzi fiyatları İzmir içinde led kaplamanın rengi, şekli veya sayısı büyük değişiklik gösterir. Fakat genel hatları ile ele alacak olursak bir jakuzide led lamba, beyazdır. Sayısı ise boyutuna göre farklılık gösterecektir. Büyük bir led ise jakuzinin iki yanına ve paralel karşılıklı olması son derece yeterli olacaktır.

Led lamba, jakuzisiyle beraber bambaşka bir aura yakalamak isteyenlerin tercihidir. Tabii ki kullanım amacına göre aydınlık göstermesi veya mevcut ortamın ışıldatması için de tercih edilebilir. Fakat genel amaç, estetiktir. Bu anlamda Çınar Jakuzi dahil İzmir’de bulunan pek çok jakuzi firması, led lambalar ile beraber montaj dahil hizmetlerini vermektedirler.

Oturma Yerleri, Tutmaçlar ve Basamak

Jakuzinin estetik yönünü değil de faydasını öne çıkaran yegane aparatlar işte bunlardır. İzmir jakuzi modellerinde sıklıkla gördüğümüz bu aparatlar, kişinin jakuzi içinde çok daha konforlu olmasına olanak sağlar. Birey jakuziye girerken veya çıkarken basamaklardan ve tutmaçlardan yardım alır. Kayma, düşme ve beraberinde gelen sakatlıkların bu sayede önüne geçilir.

Özellikle olgun yaştaki bireylerin jakuzi aparatı seçerken başta yazdıkları bu eklentiler, firmadan firmaya çeşitlilik de gösterir. Oturma yerleri denilen aparat da jakuzinin kenarında bulunan bir bölmedir. Eğer jakuzi çift kişilikse diğer kişi orada oturabilir. Herhangi bir kırılma, ezilme veya çatlama olmaz. Bu anlamda İzmir jakuzi firmaları bunun garantisini verirler.

Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla