jakuzi fiyatları izmirJakuzi Fiyatları İzmir Montaj Dahil Hizmet

Ege’nin göz bebeği İzmir, jakuzi modelleri ile her zaman bir başka! İzmir jakuzi olarak Çınar Jakuzi, Türkiye’nin her bölgesine montaj dahil hizmet görevini yerine getirmektedir. Bursa merkezli Çınar markası, artık Türkiye’nin dört bir yanından müşterilerini ağırlıyor. Çeşitli jakuzi modellerinin imalatını gerçekleştiren firma, ürünlerinin teslimatını daha sonrasında da montajını kusursuz bir şekilde gerçekleştiriyor.

Jakuzi Parçaları Nelerdir?

Jakuziler, temel olarak iki temel parçadan meydana gelir. Bunlar; alt gövde veya taban gövde ve üst gövdedir. Alt gövdede jakuzinin çalışma prensibini sağlayan birtakım malzemeler yer alır. Jakuzi fiyatları İzmir burada etkili değildir. Çünkü her jakuzinin çalışma prensibi ve doğal olarak da alt gövdesinde bulunan malzeme sayısı benzerlik gösterir.

Bu alt gövdede jakuzi motoru veya su motoru da denilen bir cihaz bulunur. Elektriğin hareket enerjisine dönüşmesinde ve bunların jetlere iletilmesinde önemli bir görevi vardır. Tabii ki bu iletkenliği sağlayacak birtakım kablolar da jakuzilerin alt gövdesinde sırasıyla yer alır. Kısaca jakuzinin tabanı bu parçalardan meydana gelir. Taban, jakuzinin şeklinin belirlenmesinde önemli pay sahibidir. Modeller şekil alırken ilk olarak taban gövde imalat edilir.

İzmir jakuzi modelleri veya çeşitleri için en can alıcı yer tabii ki de tahmin edebileceğiniz gibi üst gövdesidir. Jakuzilerin şekil almasında alt tabanın temelleri attığını söylemiştik. Üst gövdede bu temeli güçlendiren yegane dayanak haline gelmiştir. Jakuzinin şekli, jet motoru sayısı, sistemi, aparatları ve kapasitesi üst gövdeye istinaden değişiklik gösterir.

Jakuzi Şekli

Jakuziler oval, dikdörtgen veya yuvarlak olarak üç ana başlıkta ele alınabilir. Bununla beraber D tipi jakuzi ve asimetrik jakuzi de firmalarda üretilip son zamanda müşterilerin beğenisini toplamıştır. Jakuzi fiyatları Muğla konusunda en çok fark yaratan unsur veya etmen, işte bu jakuzi şeklidir. Genel piyasaya baktığımızda yuvarlak jakuzilerin diğer modellerden daha fiyatlı olduğunu söyleyebiliriz. En uygun fiyatlı jakuzi modeli de oval modeller olarak karşımıza çıkmıştır. 

Jakuzi Jet Motorları

Jetler jakuzilerde önemli bir yere sahiptir. Hidroterapi uygulamalarının temeli bu jetlerde saklıdır. Emiş ve itiş yaparak suyu püskürten jetler, bireye su ile masaj yaptırır. Jakuzi sahibi jakuzisinde vakit geçirirken sanki ahenkli bir masaj yapılıyormuşçasına rahatlar. İşte tüm sır burada saklıdır. Jetler sayesinde jakuzi, jakuzi olmuştur.

Jet sayısı İzmir jakuzi modellerinde değişkenlik gösterir. Klasik veya sistem 1 olarak anılan jakuzilerdeki jet sayısı oldukça sınırlıdır. Jetler sadece yanlarda bulunur. Yani masaj fonksiyonu sadece küvetin yan kısımlarından ibarettir. Küvetin zeminden gelen herhangi bir enerji asla bulunmaz. Daha çok ekonomik jakuzi modellerinde karşımıza çıkan bir durumdur.

Diğer bir sistem ise sistem 2’dir. Bu tür sistemde jetler hem yanlarda hem de zeminde bulunur. Çok daha konforlu bir jakuzi sistemi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Sistem ikiye sahip olan küvetlerin jakuzi fiyatları Muğla daha yüksektir. Fakat sağladığı konfor ve rahatlıkta o denli diğer modellere daha fazladır. Bütçe konusunda bir sıkıntınız yoksa ve evinize bir jakuzi modeli siparişi vermek istiyorsanız, sistem 2 konusunda tercihlerinizi yapabilirsiniz.

Jakuzi Aparatları

Üst gövdenin büyük bir kısmı jakuzi aparatlarından meydana gelmektedir. Hem küvetin içinde hem de dışında bu aparatlara rastlamamız mümkündür. En çok bilinen ve tercih edilen jakuzi aparatı, ahşap kaplamadır. Genelde yuvarlak veya dikdörtgen jakuzi modellerinde tercih edilen bu kaplama, jakuzinizin ihtişamını ikiye katlayacaktır. Jakuziden aldığınız zevk ve haz, ahşap kaplama sayesinde tavan yapacaktır.

Diğer bir tercih edilen jakuzi aparatı ise led kaplamadır. Fakat led kaplamaya geçmeden önce şunu söyleyelim ki jakuzi aparatları, jakuzi fiyatları Muğla içinde çok önemli bir yere sahiptir. Seçtiğiniz aparatlar belirlediğiniz bütçenizi bayağı aşabilir. Bunun için her şeyden önce firmanız ile irtibata geçip bilgi almanızı şiddetle öneririz.

Led kaplama jakuzinin içinde veya dışında yer alabilir. Ortama aydınlık katacağı gibi atmosferin harlanmasında da önemli bir yere sahiptir. Ledinizin rengini sizler seçebilirsiniz. Bu anlamda geniş özelleştirme yetisine sahipsinizdir. Kafa yastıkları, tutmaçlar, basamaklar, ankastre ürünler veya oturma yerleri de jakuzinin diğer aparatlarıdır. Bunların içinde ankastre ürünler, firmalarca İzmir jakuzi modelleri için önerilmektedir.

Aliağa, Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Dikili, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karaburun, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla