Jakuzi Bursa Ne Anlama Gelir

Jakuzi Bursa, içi sıcak suyla doldurulmuş küvetlere verilen isimdir. Küvetler hem eğlence amacıyla hem de hidroterapi amacıyla da kullanılmaktadır. Jakuzilere küçük havuz da denmektedir. Türkçe’de ismi jakuzi olarak yazılsa da aslında jakuzi, bir markanın adı olmaktadır. Yani bizlerin bildiği jakuzi, bir firmanın ismidir. Ve bu firmanın orijinal adı “jacuzzi” olmaktadır. Tahmin edebileceğiniz üzere sektörün en köklü veya eski firmalarının başında gelmektedir.

Jakuziler özelleştirilebilen küvetlerdir. Küçük olmasına rağmen oldukça işlevsel ürünlerdir. Su ile masaj özelliği gösterdiğinden dolayı çevresinde masajı daha fazla lüks hale getirecek aparatları bulundurabilmektedir. Bu aparatlar sırasıyla;

  • Jakuzi yastığı
  • Ankastre ürünler
  • Tutmaçlar
  • Oturma aparatları

Benzeri şeklinde olmaktadır. İsteğe veya bütçeye bağlı olaraktan jakuzi modelleri Bursa içindeki bu aparatların sayısı ve işlevselliği artabilmektedir. Eğer bir jakuzi satın almak istiyorsanız bu faktörleri göz önünde bulundurmanız gerektiğini önceden söylememizde fayda vardır.

Jakuzi Bursa Nerede Kullanılır?

Jakuziler oldukça pratik ürünlerdir. Geçmişte jakuziye sahip insanları gördüğümüzde onların toplumsal statüde çok ama çok yukarıda yer aldığını sanırdık. Çünkü jakuzi, bir zenginlik belirtisiydi. Lakin günümüzde Çınar Jakuzi ve benzeri köklü firmaların sayesinde jakuzi sıradan banyo ürünü olma yolunda hızla ilerleyebilmektedir. Artık jakuzilere sıradan bir apartman dairesinde bile rastlayabilir duruma gelmişizdir.

Anlayacağınız üzere jakuziler, bireysel evlerde tercih edilmektedir. Villa, müstakil ev, apartman dairesi veya prefabrik evler; ne olursa olsun buralarda jakuziyi kullanabilirsiniz. Bunun dışında jakuzi çeşitleri Bursa, tatil kentlerinde de karşımıza bir hayli çıkmaktadır. Otel, apart veya kiralık villalarda mütemadiyen jakuzi modelleri yer alabilmektedir.

Jakuzinin boyutuna veya çeşidine göre günlük konutun kira fiyatı farklılık gösterebilmektedir. Tatil kentlerinde bireyler, havuza girdikten hemen sonra jakuzi keyfi yapmayı es geçmemektedirler. Vücudu dinlendirmesi bunun en büyük nedenidir. Elbette kullanım alanı tatil evlerinde ve bireysel evlerle sınırlı değildir. Jakuzi mevcut faydalarından ötürü çeşitli sosyal tesislerde de tercih edilebilmektedir.

Yüzme havuzlarında, spor salonlarında, spa merkezlerinde veya benzeri tesislerde jakuzilere rastlayabilirsiniz. Burada yer alan faaliyetlerden ötürü vücut ve kas dokusu bir hayli yorulabilmektedir. Hem kası rahatlamak hem de konforlu bir deneyim sunabilmek adına merkez sahipleri jakuzi modelleri Bursa içinden birkaç modeli mekanlarında yer verebilmektedirler. Ancak tek bir fark vardır. Tatil evlerinde veya bireyin kendi evinde bulunan jakuzinin kapasitesi sınırlıdır. Sosyal tesiste yer alan jakuzinin kapasitesi genelde ikiden fazladır.

Jakuzi Kelimesi

Jakuzi, ABD menşeili bir banyo ürünü imalatçısı firmanın adı olmaktadır. Asıl ismi “Jakuzzi” olan bu firma 1915’de kurulmuştur. Başta küçük çaplı işler çıkarsalar da zamanla işlerini büyütmüş ve dünyaya açılmayı başarabilmişlerdi. Banyo sistemlerine yeni yeni aparatlar ekleyerek şu anda bilinen jakuziyi tasarlayan firma, bu anlamda bir ilke imza atabilmişlerdir.

Mevcut jakuzi fiyatları Bursa için değişkenliğe yol açan faktörlerin bulunmadığı o yıllarda jakuzi, sadece eğlence amaçlı kullanılan bir üründü. İnsan sağlığına olan faydası hakkında kimsenin bir fikri yoktu. Ancak bin dokuz yüzlerin sonuna doğru jakuzi popüler oldu ve insan sağlığına olan faydaları ortaya çıktı. Tıpkı jilet, jeep ve benzeri markaların ürünleri gibi jakuzide ismini firmasından almıştır.

Türkiye’de Jakuzi

Türkiye’de jakuzi, Avrupa’da küvetin meşhur olmasından sonra ortaya çıkmıştır. İlk başta ithal edilen jakuzi küvetleri daha sonra Türkiye’de imalat edilmeye başlanmıştır. Türkiye’de ilk defa yerli jakuzi imalat eden firma hakkında net bir bilgi maalesef yoktur. Ancak şunu söyleyebiliriz ki jakuzi Bursa, diğer ülkelere kıyasla Türkiye’ye çok geç bir zaman diliminde gelmiştir.

Türkiye’de ilk çıktığı yıllardan günümüze kadar jakuzi, bir lüks öğe olarak görülmüştür. İnsanlar tarafından lükslüğün veya zarafetin temsilcisi olan jakuzi yakın zamanda Çınar Jakuzi gibi köklü firmaların sayesinde evlerimizin banyosuna kadar gelebilmiştir. Bundan önce eve jakuzi yaptırmak oldukça lüks bir eylem olarak gözüküyordu. Fakat artık evimize jakuzi yaptırmak sıradanlaşmış halde.

Bunda Çınar Jakuzi’nin de payı elbette çok büyük. Uygun jakuzi fiyatları Bursa sayesinde Çınar markası, her bütçeye göre jakuzi modelini müşterisiyle paylaşmaktan geri durmamıştır. Siz de evinize en yeni jakuzi modellerinden bir tanesini getirtmek ve montaj dahil hizmet ile kurdurtmak istiyorsanız https://www.cinardusakabin.com/jakuzi-modelleri linkine tıklayabilirsiniz.

Bursa ;
Osmangazi, Nilüfer, Büyükorhan, Yıldırım, Gemlik, Gürsu, Harmancık, İnegöl, İznik, Karacabey, Keles, Kestel, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhaneli Orhangazi ve Yenişehir