Jakuzi Artık Bungalov Evlerin Bir Parçası
Jakuzi modelleri tüm konutlarda kullanılabilecek bir banyo ürünüdür. Fakat bungalov evlerde jakuzi keyfi bir başkadır. Son dönemde bungalov evlerde jakuziler eklenti olmadan satılmaktadır. Yani bir bungalov ev satın aldığınızda veya kiraladığınızda jakuzi hali hazırda ev içinde bulunmaktadır. Sizin yapacağınız tek şey evinize girip, banyonuza geçip, üstünüzü çıkarıp, mükemmel bir jakuzi keyfini doruklarınıza yaşamanızdır.

Jakuzi Keyfi Bungalovda Bir Başka
Bungalov evlerin rahatlığını hepimiz biliyoruz. Fakat bilmeyenler olabilir. Nedir bungalov? diye akıllarda sorular dönüyor olabilir. O zaman açıklayalım neden jakuzi modelleri bungalovda ayrı bir hava yakalıyor. Bungalov evler genellikle küçük veya dar olmaktadır. Bu küçüklüğün sebebi genelde Türkiye’de bir tatil evi olarak kullanılmasından kaynaklanmaktadır. Bazı bölgelerde bu bungalovlar taşınabilir halde bulunabilmektedir.

Bungalovun temel özelliği tamamen doğal malzemelerle inşa edilmesidir. Yani beton duvar yerine tahta veya ahşap kullanılmaktadır. Ekonomik bir bütçeyle inşa edildiği gibi kullanımı da gayet basittir. Doğa ile iç içe olarak tasarlanan bungalovlarda işte sır bu yüzden jakuzi keyfi bir başkadır. Doğanın eşsiz atmosferini teninizde hissederken tabiat ananın bir parçası olduğunuz aklınızdan çıkmaz. Harika notalar ile vücudunuza değen su da bu atmosferin derinliğini kat be kat arttırır.

Bungalovlar, Türkiye’nin her bölgesinde veya ilinde bulunabilir. Fakat bir bungalov mutlak suretle şehir içinden uzak bir yerde konumlandırılmalıdır. Bungalovlar şehir atmosferini yansıtırsa o zaman amacından çıkarak klasik bir tatil evine dönüşür. Bu yüzden ormanlık veya ağaçlık alanlarda bungalovların inşa edilmesi önerilir. Buna ek olarak bungalovlar deniz veya dere kıyılarında da bulunabilir. Suyun sakinliği ile evin muhteşem dizaynı sizleri deşarj edecek ve bunu bungalov içinde bulunan jakuzi modelleri ile sağlanacaktır.

Jakuzili Bungalov
Jakuzili bungalov adıyla arama motorlarında aratılan bu evler, tatil keyfinizi iki kat arttıracaktır. Bungalov içinde bulunan jakuziler ile romantik bir gün geçirebilirsiniz. Tamamen ahşap olan duvarlar etrafında dakikalarca jakuzinin içinde kalabilirsiniz. Jakuzinin yaptığı edalı masaj, sizleri rahatlatacak ve bungalov havasıyla birleşecek.

 Bu havayla muhteşem bir atmosfer veya ortam son derece harika olacak. Jakuzili bungalovlar genellikle tatil kesimlerinde bulunmaktadır. Yani şehir içinde veya şehrin herhangi bir köşesinde herhangi bir bungalov bulmanız imkansızdır. Antalya, Muğla veya Marmaris gibi önde gelen tatil kentlerinde jakuzili bungalov veya herhangi bir sade bungalov bulabilirsiniz.

 Normal bungalovlar ile jakuzili bungalovlar arasında çok büyük bir fiyat farkı yoktur. Jakuzinin konforunu veya rahatlığını çok cüzi bir miktar ile tutabilirsiniz. Bu yüzden bizler herhangi bir bungalovda birkaç gün tatil keyfi yaşamanızdan çok jakuzili bungalovlarını tercih edip muhteşem bir keyif yaşamanızı öneririz.

Bungalovlu Jakuzi Modelleri
Jakuzilerin yerleştirdiği bungalovlar, harika bir tasarıma ev sahipliği yapar. Jakuziler birkaç farklı şekilde bungalovların içine koyulur. Bu şekillerin etrafında jakuzili bungalov fiyatları da artabilir. İşte o çeşitlerden bazıları

Oval Jakuzili Bungalovlar

Bungalovlara yakışan veya tercih edilen en iyi modellerden biridir. Dar veya havadar bungalovların kesinlikle tercih etmesi gereken jakuzi modellerinden biridir. Bu modeller genellikle bungalovlara çift kişilik olarak konumlandırılır. Bizlerin imalatını ve montajını üstlendiği bu oval modeller, istenilene göre ahşap kaplama yapılabilir.

 Bizler, bu ahşap kaplamayı bungalov modellere şiddetle öneriyoruz. Zaten ahşap olan atmosfere bir de ahşap kaplama jakuzi modelleri eklenince enfes bir görüntü ortaya çıkmaktadır. Tabii istenilirse herhangi bir kaplama işlemi uygulanmadan da evlere uygulanabilir. Bu haliyle de çokça şık dursa da söylediğimiz üzere bungalov evlere ahşap kaplama yapmanızı öneririz.

Dikdörtgen Jakuzili Bungalovlar
Dikdörtgen jakuziler, bungalovların köşe taraflarına yerleştirilmektedir. Bungalovlar için tercih edilebilecek jakuzi modellerinden biridir. Çift kişilik veya tek kişilik olarak müşterilerin karşısına çıkmaktadır. Jakuziler, bungalovların dış tarafına yerleştirilebilir. Yani kapalı bir odada değil, balkonda jakuzi keyfi yaşayabilirsiniz. Bungalovlar, jakuzi modellerinin en çok yakıştığı evlerden biridir.

Yuvarlak Jakuzili Bungalovlar
Yuvarlak jakuziler, bungalovunuzun tam merkezine oldukça yakışacaktır. Bu modelin özelliği, geniş veya ferah bir ortam için birebir olmasıdır. Yuvarlak jakuzi modeline bir eklenti olarak, ahşap kaplamayı tercih ederseniz enfes bir dizaynı gerçekleştirebilirsiniz. Ahşap kaplama jakuzi modelleri etrafına led ışık da yerleştirilebilir. Böyle bir jakuzi modeli harika bir atmosfer yaratacaktır.