jakuzi fiyatları antalya

Gömme Jakuzi Fiyatları Antalya

Gömme jakuzi Fiyatları Antalya, müşteriler tarafından çokça tercih edilen bir uygulamadır. Firma, mevcut küvetlerini müşterinin arz ettiği bölgelere ulaştırarak ekstra işlemler dahilinde gömme işlemini uygularlar. Jakuzinin tipine veya boyutuna göre bu montaj işleminin süresi değişebilir. Pekala süresi kadar fiyatlarında da farklılık ortaya çıkar.

 Örnek vermemiz gerekirse; çift kişilik yuvarlak bir jakuzinin gömme işlemi ile tek kişilik dikdörtgen bir modelin arasında birtakım fiyatlar ortaya çıkar. Bu fiyat farkının nedeni ise çok basittir. Yuvarlak ve çift kişilik olarak örnek verdiğimiz jakuzilerde kullanılacak malzeme daha fazladır. Gömme jakuzi fiyatları Antalya, böyle bakıldığı zaman diğer örnek verdiğimiz tek kişilik dikdörtgen modele göre daha fazladır. Pekala firmaya fiyatlar da stabil kalmaz.

Gömme Jakuzi Nedir?

Sıradan bir jakuzinin etrafının çevrelenme işlemine gömme işlemi denilir. Bu işlem için öncelikle yeterli bir alanın bulunması gerekir. Küçük veya havadar kabul edilebilecek banyolarda gömme işlemi maalesef uygulanamaz. Banyonuzun veya daha farklı odalarınızın alanı müsaitse jakuzinin için gömme işlemini uygulayabilirsiniz.

Bu işlemde firmalar, bünyelerinde fayans ustası bulundurur. Jakuziyi montajlanacak elemandan farklı olarak bir de gömme jakuzi modelleri Antalya etrafını işleyecek personelin bulunması gerekmektedir. Uzman eleman, jakuzinin ölçüsünü alarak ona uygun bir çerçeve hazırlayacaktır. İşlem sonunda jakuziniz, mermerin içinde kalarak gömme bir görüntüye sahip olacaktır. Pek çok kesimden tercih edilen bu işlem, son zamanlarda ahşap gömme işlemi adı altında yeni bir varyantla karşımıza çıkar.

Gömme Jakuzi Nasıl Yapılır?

İlk olarak çalıştığınız firma, istediğiniz küvet modelini seçmenizde yardımcı olur. Firma ile beraber zevkinize veya bütçenize uygun olan bir jakuziyi seçersiniz. Daha sonra gömme işlemi uygulatmak istiyorsanız firmaya bunu belli edersiniz. Tüm jakuzi firmaları Antalya gibi çalıştığınız firma da gömme işlemi için alanınızın ölçülerini almanızı isteyecektir.

Sizlere nasıl ölçüm almanınız gerektiğini, ölçümde dikkat etmeniz gereken hususları anlatacaklardır. Eğer ki çalıştığınız firma bulunduğunuz şehirde ise ve gelip gitmelerinde herhangi bir sıkıntı yok ise birebir evinize gelip ölçüm alabilirler. Bu durum biraz da firmanın inisiyatifine kalmıştır. İki şekilde de ölçüm alındıktan sonra firma bir sonraki aşamaya geçmek için sizlerle konuşacaktır.

Bu adımda firma, eğer ki gömme uygulaması için alanınızı uygun görürse nasıl bir işlem istediğinizi soracaktır. Mermerin hangi renklerde olmasını istediğinizi jakuzi fiyatları Antalya için ne denli bir değişkenliğe uğratacağını bu adımda konuşabilirsiniz. İstediğiniz fiyatı ve tabii ki seçimi yaptığınızda firma çalışanları evlerinize en yakın zamanda gelerek gömme jakuzinizi tamamlayacaktır.

Firma çalışanları yukarı da belli ettiğimiz gibi iki uzman alanda gelecektir. Bir yandan mermer işlemleri yapılırken bir yandan da jakuzinin montajı için hazırlıklar sürecektir. Mermer işlemi ve jakuzinin montajı eş zamanlı tamamlandığında jakuziniz kullanıma hazır olacaktır. Fakat şunu da söyleyelim ki gömme jakuzi modelleri Antalya, kurulduktan bir süre sonra kullanılabilir duruma gelir.

Mermerin yapışması, yapıştıktan sonra tutunması ancak bir süre bekledikten sonra gerçekleşir. Zaten bu aşamada firma çalışanlar, sizlerin nasıl bir yol izlemesi gerektiğini anlatacaktır. Hiç olmazsa şüpheye düştüğünüz anda ilgili firma ile irtibata geçebilirsiniz. Firmalar, bu aşamada sizlerin tüm sorunlarını dinlemekte ve yardımcı olmakta geri duymayacaklardır.

Fiyatlarda Değişkenliğe Yol Açan Unsurlar

Gömme jakuzinin fiyatlarında değişkenliğe yol açan unsurlar bu başlıkta yer alacaktır. Bu unsurlar veya faktörleri göz önünde bulundurarak bütçenize göre daha iyi bir tercih yapabilirsiniz. Hem bu sayede olası sürpriz fiyat farklılıklarının da önüne geçersiniz. Tabii hangi jakuzi firmaları Antalya ile çalıştığınız da önemlidir. Gömme jakuzide fiyatlarda etkili olan unsurları aşağıdaki gibi kontrol edebilirsiniz;

  • Jakuzinin şekli
  • Jakuzinin eni veya boyu
  • Jakuzinin kapasitesi
  • Jakuzinin gömme işlemi için uygulanacak olan malzemenin kalitesi (bu malzeme kalitesini firmalar belirlemektedir yani firma ile malzeme kalitesini bir tutabilirsiniz.)
  • Gömme işlemindeki mermerin veya daha farklı malzemelerin şekli, rengi ve deseni
  • Çalıştığını firma ve firmanın size olan uzaklığı

Gibi sıralanabilmektedir. Yukarıda belli ettiğimiz bu hususlar, gömme jakuzinin fiyatlarında büyük oynamalara neden olur. Sizin de aklınızda evinize, spor salonunuza, spa salonunuza, sauna merkezinize veya daha farklı toplum alanlarına gömme jakuzi Antalya yaptırmak geçiyorsa mutlak suretle yukarıda maddelediğimiz faktörleri göz önünde bulundurmalısınız.

Antalya ;

Akseki, Alanya, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Demre, Kaş, Kemer, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Serik, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı, Kepez

Muğla ;

Menteşe, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Kavaklıdere, Köyceğiz, Marmaris, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula, Yatağan