Neden Jakuzi Evlerimizde Olmalı
Her insan gün içinde belli bir miktar strese maruz kalır. Bu stresleri atamadığı taktirde ise birikip çevreye zarar verebilir. Öfke patlamaları olarak da tabir edebileceğimiz bu durumun yaşanmaması için bir rahatlama seansı zaruridir. Kimileri için spor, kimileri için meditasyon, kimileri için de uzun bir yürüyüştür bu rahatlamalar. Bazıları içinse jakuzidir. Sıcak suyun içinde saatlerce durabilirsiniz. Jakuzi modelleri ile beraber gelen jetler, sizlere hafif bir dokunuş yapacaktır. Her dokunuş sizi tüy gibi hissedebileceğiniz bir ortamın kapısını aralar.

Özellikle yanlarında da jet motorları bulunan Jakuzi modelleri, rahatlamanın en kısa yoludur. Adeta birer spa görevi gören jakuziler, tüm kesimlerin mutlak tercihi olmalıdır. Rahatlamak için son derece pratik bir yol olan jakuziler, iki kişi ile beraber kullanılabilir. Banyonuzun en nadide köşesine yerleştirebileceğiniz jakuziler, en kolay şekilde kullanılacak şekilde dizayn edilmişlerdir. Bizleri tercih ettiğiniz de aynı zamanda materyalin kalitesini de seçmiş olacaksınız.

 

Jakuzi Modelleri Nasıl Çalışır?
Jakuzi içine sıcak su doldurulmalıdır. Sıcak suyun işlevi sizlere muhteşem bir banyo deneyimi yaşatmaktır. Dilerseniz soğuk da doldurabilirsiniz tabii ki. Fakat sıcak doldurmanız jakuzinin işlevini daha iyi yansıtacaktır. Jakuzinize doldurmanız gereken su miktarı, kesinlikle az olmamalıdır. Az doldurulan su jet motorlarının çalışmasını olumsuz yönde etkileyecektir.

Su miktarının asgarisini belirleyebilmek için gözlem yapmalısınız. Eğer dalgalanmalar ve jet motorlarının darbeleri yeterli ölçüde geliyorsa suyunuz yeterlidir. Jakuzi modelleri çalıştıktan hemen sonra jet motorları devreye girer. Yuları doğru çıkan kabarcıklar ve dalgalanmalar bunun birer göstergesidir. Jakuzi modellerinin hepsi dijital kontrol kumandası ile gelmeyebilir. Çok lüks olmayan modellerde analoglar mevcuttur. Çıkan su miktarını, basınç kuvvetini ve hızını bu modellerde ayarlayabilirsiniz.

Dediğimiz gibi bazı modellerde bu işlem kumandayla olurken bazı modellerde küvet içinde bulunmaktadır. Jakuzi fiyatları bu bakımdan da değişkenlik gösterebilir. Jakuzi modelleri, gelen suyun sıcaklığını ayarlamanıza da olanak sağlar. Bu sıcaklık artıp azalacağı gibi sabit kalmasını istediğiniz durumlarda sabitlenir. Jakuzilerin içinde bulunan bunca özellik, sizlere kaliteli bir rahatlama ve masajın hislerini sunacaktır.

 

Evimiz İçin En Uygun Jakuzi Modeli Hangisi?
Bizler Çınar Jakuzi olarak eviniz için en uygun jakuzi modellerini sizler için sıralıyoruz. Ürettiğimiz jakuzi modelleri, temel olarak sizlerin rahatlığını göz önünde bulunduruyor. İki kişilik modellerimiz en çok tercih edilen ve uygulanan modellerinin başında gelmektedir. Bu modeller kendi içinde oval, dikdörtgen, asimetrik biçimlerde karşımıza çıkar. Tabii ki bu modeli banyonuza uygulamak hemen karar verebileceğiniz bir şey değildir.

 Banyonuzun ferahlığına uymayan modeli seçmeniz sizlere iyi bir hizmet vermemizi engelleyecektir. Eğer karar veremiyorsanız bizlere danışabilirsiniz. Kararınızı vermişseniz de mutlak suretle bize banyonuzun birkaç fotoğrafını ve videosunu atın. Gözünüzden kaçan ufak ayrıntıların farkına varabilir ve sizlere daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabiliriz. O yüzden danışmaktan ve soru sormaktan çekinmeyin. Profesyonel ekibim sayesinde aradığınız tüm cevaplar sadece bizde.

 

Jakuzi Kurulumu
Çınar jakuzi olarak kurulumun başından sona sizlere tüm şeffaflığı ile bilgiler veriyoruz. Yaptığımız tüm işlemi, tüm kullandığımız malzemeleri ve faaliyetleri gözlerinizin önünde sergiliyoruz. Diğer jakuzi firmaları sorulardan kaçarken bizler, kesin ve doğru cevaplarımız ile karşınıza çıkıyoruz. Peki evinize geldiğimizde ilk nasıl başlıyoruz?

Bizler ‘’A’’ sınıfı jakuzi küveti ve küvetlerini adresinize kendi arabamızla getiriyoruz. Tabii ki gelmeden önce sizleri haberdar ediyoruz. Kapınızı çaldığımızda bir veya birkaç çalışanımız sizleri karşılayacak. Profesyonel çalışanlarımız evinize girip banyonuza yönelecek. Fayansınızın durumunu ve temelinizin analizini gerçekleştirecek. Hassas terazilerimiz ile eğilim ölçülecek. Sizlere bu duurmda birkaç soru yöneltilecek. Bunlar nereye kurulum olacağı, hangi tarafa olacağı ve baş tarafının ne tarafa doğru duracağı gibi sorulardır. Cevaplarınız dahilinde işlem başlayacak.

Jakuzi küveti altına bir katman atacağız. Bu katman su geçirmezliğin garantisidir. Katmanımızı uyguladığımızda diğer tüm gider işlemlerini halledeceğiz. Rögar için bir delik ve temiz su için işlemler yapacağız. Ardından küvetimizi yerleştirip gereken bağlamaları halledeceğiz. İsteğinize göre kaplama yapacağız. Yine isteğinize göre led ışıklar döşeyeceğiz. Jakuzi vanamızı sabitleyip, aparatlarımızı takacağız. Ardından jakuzi modelimizi test edeceğiz. Jet motorlarını, gider yerini, sıcak ve soğuk suyun derecesini kontrol edeceğiz. Hiçbir sorun görülmediğinde sizlere teşekkür edip bir sonraki müşterimize gideceğiz.