Duşakabin Renk Seçimi Nasıl Olmalıdır?


Duşakabin bursa renk seçimi, sizin tercihinize bağlı olmalıdır. Öncelik tabii ki de sizin zevkiniz veya tercihiniz. Fakat tercihinizi neye göre yapacağınızı bilmiyorsanız o zaman doğru yerdesiniz. Bizler, sizler için en güzel aurayı yakalayacak rengi ve modeli seçmenizde yardımcı olacağız. İlk olarak sormanız gereken bazı sorular vardır. Bu evin her bölgesi veya kısmı için aynıdır.

İlk sorumuz, kesinlikle konsepttir. Nasıl bir konsept istiyoruz? Oldukça şatafatlı bir peri misali banyo mu? Yoksa sade olsun ama hoş olsun diyen bir banyo mu? Ya da şehvetli olsun ama içimizi karartmasın diyeceğiniz bir banyo mu? Tüm konseptler, duşakabin modelleri Bursa için uygundur. İstediğinizi konsepti belirleyin ve işi bize bırakın. Aklınızda daha net şeyler oluşmasını istiyorsanız da yazımızın devamını okuyun. İstediğiniz veya aklınızdaki şeyi en kısa sürede bulacağınızdan eminiz.

Peri Misali Bir Banyo Arayanlara

Öncelikle şundan bahsedelim. Bu konsepte uygun olan banyo ürünleri veya renkleri biraz bütçenizin üstüne çıkabilir. Son söyleyeceğimizi başta söyleyelim ki müşterilerimizin zamanı boşa gitmesin. Peri misali bir banyo istiyorsanız, öncelikle gold veya bronz tonlarına bakmalısınız. Fakat en çok tercih edilen renk skalası gold tonlarıdır. Altın rengi, lüsk bir banyonun en kestirme yoludur ama sadece renk ile bitmez. Bu gold tonu, banyonuzun hemen hemen her yerinde bulunmalı ama göze çarpmamalıdır.

Aynı duşakabin Bursa gibi. Duşakabin profillerindeki bir gold ton çok fazla göze batmaz. Göze batmadığı gibi çok da sade düşündürmez. Bu iki ayrımı iyi bir şekilde yapabilmek için duvar renklerine de ayrı bir önem vermek gerekir. Duvar renkleriniz çok koyu olduğunda gold rengi boğabilir. Bu da peri misali bir banyodan, karamsar bir banyoya dönüşmesine ihtimal verebilir.

Bunun olmaması için krem, beyaz, buz mavisi veya açık fildişi gibi renkler tercih edebilirsiniz. Banyo konseptini çok iyi yansıtacaktır. Gold tonunu daha da belirgin hale getirmek isterseniz, yerdeki seramiklere bir desen attırabilirsiniz. Gold renkli desenler, yerde olduğu için göze batmayacaktır. Fakat batmadığı gibi çok da sade bir görüntü sunmayacaktır.

Sade Olsun Ama Hoş Olsun


Duşakabin fiyatları Bursa konusunda sizleri en çok rahatlatan konsept veya tasarım kesinlikle budur. Siz de sadelikten yanaysanız ve bütçenizi ona göre ayarladıysanız bu yazı tam sizlere göre. Öncelikle sade bir banyo dizaynı arayanlara bir önerimiz var. Beyazdan uzak durun! Evet beyaz banyolar, sade bir tasarımdan çok sıkıcı bir tasarım sunacaktır. Geçmişten günümüze kadar gördüğümüz tüm banyo ürünleri veya eşyaları her zaman beyaz olmaktadır. Fakat beyaz renk bir sadelik değildir. Beyaz renk olmadan da oldukça sade tasarımlar yapmanız mümkündür. Peki duşakabin Bursa veya diğer banyo ürünlerini nasıl entegre edeceğiz?

Biz ahşap detaylara göre bir plan hazırlayacağız. Sizler bu plana sadık kalabilir veya ufak değişiklikler ile daha güzel tasarımlar çıkarabilirsiniz. Öncelikle lavabodan başlayalım. Lavaboyu beyaz seçebilirsiniz. Hiçbir sıkıntı olmaz. Fakat dolabı kahve, sarı tonlarında bir lamine tercih edin. Lavabonun gider yerini gizleyin. Üstelik mümkünse kapak yerlerini gömme yapın. Daha sonra klozet tarafına geçin. Klozeti kare seçmenizi öneririz. Fırça veya diğer ürünleri koyduğunuz yeri kahve, sarı tonlarında seçin. Ardından duşakabin modelleri Bursa kısmına geçin.

Duşakabininizi cam olarak seçin. Yuvarlak veya dikdörtgen seçebilirsiniz. Fakat biz tercihimizi dikdörtgenden yana kullandık. Bu modeli iki taraflı sürgülü kapı ile destekledik. Zeminine herhangi bir küvet koymadık. Sadece suyu tutması ve kaymaması için lamine; kahve, sarı tonlarında bir malzeme kullandık. Bu tasarım sade ve hoş gözüktüğü gibi diğer banyo ürünleri içinde de uyumlu olacaktır.

Şehvetli Duşakabin Modelleri ile Bir Banyo
Belki de insanları bu kadar ikiye ayıran bir renk yoktur. Evet siyah! Siyah birçok ev eşyasında tercih edilebileceği gibi kimi insanlar tarafından sevilmez. Elbette duşakabin Bursa için de tercih edilebildiği gibi sevmeyen insanlar da vardır. Bunun nedeni siyahın karamsarlık düşüncesidir. Fakat durum böyle değildir. Siyah şehvetin ve tutkunun rengidir. Duşakabin modellerinde siyahın kullanılması da oldukça cool durmaktadır. Cam bir duşakabinin etrafında siyah ve ince profiller, hayallerinizin ötesinde bir tasarıma sahip olabilir.