Duşakabin Bursa İmalatında Önemli Püf Noktalar

Her sektörde olduğu gibi duşakabin Bursa sektörünün de belli başlı püf noktaları mevcuttur. İmalatı gerçekleştiren firma veya firmalar bu noktalara dikkat kesilerek üst düzey bir hizmetin kapısını aralayabilirler. Müşterilere kusursuz bir hizmeti vermek isteyen her firmanın mutlaka bu noktalar üstünde durması gerekir. Peki nedir bunlar? Gelin Çınar Duşakabin güvencesi ile bunları açıklayalım.

Duşakabin Bursa Uzunluğu ve Genişliği

Firmalar ürün imalatını gerçekleştirirken mutlaka müşterinin isteklerini göz önünde bulundururlar. Hali hazırda veya kalıp halinde bulunan duşakabinleri müşteriler nadiren satın alır. Bu yüzden de firmalar kişiye özel ebatlarda duşakabin modelleri Bursa üretmeye özen gösterirler. Üretimi üstlenen firma müşterinin istediği boyutu neye göre baz alır?

Öncelikle söylememiz gerekir ki müşterinin duşakabininde istediği eni söylemesi maalesef yeterli değildir. Müşteri bu boylarda bir kabin istese bile banyosuna sığmama gibi bir durum söz konusu olabilir. Bunun için müşterilerin yapması gereken basittir. İlk önce bulundukları ve istedikleri yerden en ve boy ölçümü almalılardır. Örnek vermemiz gerekirse; banyonun sol köşesine kabin istiyorsunuz. Kabin sol köşesi için maksimum en 150 santim. Boy ise 3 metre. Siz 160 santim gibi bir enli duşakabin modelini ne yazık ki isteyemezsiniz.

 Maksimum 150 santim genişliğinde olan kabinleri tercih etmelisiniz. Ama şu olabilir; duşakabin çeşitleri Bursa için 100 santim genişliğinde kabinleri isteyebilirsiniz. Sizlerle çalışacak olan firma bu noktada herhangi mahzur görmezse duşakabin imalatı için siparişi verebilir. Anlayacağınız üzere imalatta bahsettiğimiz püf noktalardan biri sadece firma ile netleşmez. Müşterinin yardımı da imalatta önemli bir role sahiptir.

Duşakabin Bursa Modeli

İmalat için bahsedeceğimiz püf noktalardan biri de tabii ki duşakabin modelleridir. Duşakabin fiyatları Bursa, kabin modellerinde çok farklılık gösterir. Piyasada yer alan ve en çok tercih edilen duşakabinler sırasıyla şu şekildedir;

  • Oval duşakabin
  • Dikdörtgen duşakabin
  • Kare duşakabin

Bu dört kabin modeli en çok tercih edilenler veya tutulanlar arasındadır. Oval duşakabin modeli bazı firmaların sitesinde yuvarlak kabin modeli olarak da geçebilmektedir. Bu nedenle ikisi arasında bir ayrım yapmak söz konusu değildir. Kabin modellerinin tercih edilmesinde en büyük rol tabii ki de müşteriye aittir. Duşakabin modelleri Bursa, genel manada müşteri isteğine istinaden imalat edilir.

Çok nadiren de olsa firmalar kabin tercihinde etkin rol oynayabilir. Bunun başlıca sebebi müşteri isteği ile banyo yapısının uyuşmamasıdır. Nadiren yaşanan bu olayda müşteri dikdörtgen duşakabin isteyebilir. Lakin banyo yapısı dikdörtgen için uygun olmaz. Bunun için firmalar banyonun genel bir fotoğrafını talep eder. Bu fotoğraf ile birlikte müşteri ve firma ortak bir kabin tercihi yaparlar. Ve bu şekilde duşakabin kabin modelleri için talimat alınıp imalat gerçekleşmeye başlar. Piyasa baz alındığında genel skalada dikdörtgen modeller, duşakabin fiyatları Bursa için daha fiyatlıdır. Fakat bu firma firma farklılık gösterebilir.

Duşakabin Bursa Camı

Söz konusu duşakabinler olduğu bahsetmemiz gereken en önemli püf nokta, kuşkusuz cam tercihidir. Firmalar duşakabin imalatlarını gerçekleştirirken iki farklı cam kullanırlar. Bunlardan birisi normal camın sağlamlaştırılmış hali kabul ettiğimiz, tamperli camdır. Diğeri ise plastik cam olarak piyasada yer alabilen mika camdır. Mika, çok dayanıklı aynı zamanda da ucuz bir üründür. Bu sebepten müşteriler tarafından çokça tercih edilebilmektedir.

Duşakabin çeşitleri Bursa da bu camlar ile şekil alabilmektedir. İmalat aşamasında müşteri, fiyatı ve beklentisine göre hangi camı tercih edeceğine karar verir. Tabii ki burada önemli tercih etkeni fiyattır. Yukarıda da bahsettiğimiz üzere mika, tamperli cama göre çok daha ucuzdur. Bu yüzden müşteri, bütçe konusunda sıkıntı çekiyorsa mika camı huzurla tercih edebilir.

Sonuç Olarak

Bu yazımızda duşakabin imalatında belli başlı bazı püf noktaları ele almaya çalıştık. Bu noktalar imalat aşamasında oldukça önemlidir. Duşakabini duşakabin yapan da esas olarak bunlardır. Bu noktalar atlandığında veya es geçildiğinde ne yazık ki müşteri memnuniyeti sağlanamaz. Böyle olduğunda hem firma otoritesi hem de memnun skalası aşağı bir seyirde dibe çöker. Çınar Duşakabin Bursa imalat aşamasındaki bahsettiğimiz püf noktalara ayrı bir dikkat kesilir. Çınar markasının memnun müşterilerinden biri olmak istiyorsanız, hiç durmayın hemen irtibata geçin.