Çınar Jakuzi

Çınar jakuzi olarak sizlere en kaliteli hizmeti verebilmek için karşınızdayız. Bizler bu işin temelinden geldik. Çıraklıkla başlayan serüvenimiz bugün bizleri en çok tercih edilen jakuzi firmaları arasına girmemizde büyük rol oynadı. Bursa’dan başlayarak güzide ilimize hizmet ve hizmetler verdik. Ardından şehir dışına açıldık.  Bizleri bu başarıya ortak edenler siz ve sizin gibi çok sevgili müşterilerimizdi. Birer aile sıcaklığıyla yaklaştığımız müşterilerimiz sayesinde bizler Çınar Jakuzi adıyla zirveye yerleştik.

Bizler 1996 senesinde, kapı üretim ve montaj hizmeti vasıtasıyla sektöre adım attık. Kendimizi ve kabiliyetimizi geliştirip işimizi büyütme kararı aldık. Biraz farklı bir sektör olsa da duşakabin sektöründen içeri adımımızı attık. Bulunduğumuz şehre, Bursa’ya hizmet verebilmek için kollarımızı sıvadık. Hem şehir merkezine ile hem de taşraya duşakabin, duş teknesi, jakuzi küveti, hidro masaj sistemi hizmetlerini verdik. Bu ürünlerin üretiminden, dağıtımından, satışından ve servis hizmetinden Çınar Jakuzi olarak sorumluyduk. 2008 senesinden bu yana da bu hizmetlerimiz aynen devam etmekte. Tek fark ise bugün, Bursa’nın çevre illerine de hizmet veriyor olmamızdır.

İşinde tecrübeli çalışanlarımız sizlerin tüm isteğini yerine getirmektedir. Personellerimiz, yıllarını vermiş yetenekli ellerden oluşmaktadır. Yoğun bir iş gücü modelimiz ile birçok bireye bu anlamda istihdam sağladığımız da bir gerçek. Üretimimizden montajımıza kadar tüm jakuzi modelleri veya diğer banyo ürünleri modellerimizi çok makul bir ücretle gerçekleştiriyoruz. 

Çınar Jakuzi Farkıyla Jakuzi Fiyatları

Jakuzi fiyatları birçok sitede tutarsızlıklar ile birlikte gelmekte. Bizler Çınar Jakuzi olarak bu tutarsızlığa bir son veriyoruz. Site içerisinde bulunan modellerimizde şeffaf ve müşteri dostu bilgiler mevcuttur. Hangi malzemenin ne kadar tuttuğu, sizlerin gözleri önünde sunuluyor. Özellikle bizler, bu jakuzi fiyatlarını saklamıyoruz. Çünkü bizce müşteri her şeyi bilmeli. Malzemenin nasıl tedarik edildiğinden, kaç metresine ne kadar bir fiyat biçildiği kategorilerimiz arasında yazmaktadır.

Tüm modellerimizin fiyatları farklılık göstermektedir. Seçtiğiniz ürüne veya aksesuarına göre bu fiyatlar artabilir. Fakat standart fiyatlandırmalar sizler için hep vardır. Bizler kullandığımız ürünlerin fiyatlarını yazıyoruz. Sonradan istenilen aparatlara göre de daha farklı bir fiyat çıkarıyoruz. Çınar Jakuzi olarak hali hazırda bulunan jakuzi modelleri ve duşakabin modellerinin fiyatları en temel ücretten karşınıza çıkabilmektedir. Siz de fiyatlar hakkında daha çok bilgi sahibi olmak istiyorsanız sitemizi inceleyebilir  veya iletişim adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Çınar Jakuzinin Avantajları
 Bizleri diğer jakuzi firmaları hususunda ayıran fark ne? Tabii ki dürüstlüğümüz ve şeffaflığımız. Fiyatlandırmalarımızı müşterilerimizin cebine göre düşünüyoruz ve uyguluyoruz. Başka firmalar gibi dudak uçuklatan cinsten bir bütçe belirlemiyoruz. Bu da müşterilerimiz ile olan samimiyetimize değer katıyor.

Mağazamız Bursa şehrinin en çok tercih edilen unvanını karşılayabilecek düzeyde kaliteli ürünlerle donatılmıştır. Bursa’nın sevgili vatandaşları bizleri tanıdı ve evlerinde bizlerin ürünlerini kullandı. Şu anda çevre illerden de sipariş alıyoruz. Montaj ve demonte işlemlerini ek ücrete tabii tutularak diğer şehirlerde gerçekleştiriyoruz.

Jakuzi modelleri veya duşakabin ürünlerimizi tercih ettiğiniz taktirde stokta aynı gün teslim alabilirsiniz. Bizler, kendi araçlarımız ile ürünlerinizi dikkatlice evinize getirip montaj işlemlerini hallediyoruz. Size sunduğumuz fiyatlandırmalar içerisine montaj hizmetimiz de girmektedir. Bursa ilimizde gerçekleştirebileceğimiz montaj işlemleri için sizden kesinlikle ekstra bir ücret talep etmiyoruz. Personellerimiz bu montaj işlemini tüm fiyatlandırmalar içerisinde sizler için yapacaktır.

Ürünlerimiz kesinlikle garantilidir. Tamamen kendi üretimimiz olan jakuzi veya duşakabinlerimiz, teknik servis garantili olarak sizlere sunuluyor. Bizleri diğer jakuzi firmalarından ayıran fark da bu. Diğer firmalar az da olsa yabancı kaynaklı üretim yaparken sizlere garanti veremez. Bizler yani Çınar Jakuzi, tamamen kendi üretimimiz olan ürünlerimizin hep arkasındayız. Sizleri ürünümüzü sattığımız andan itibaren takip ediyoruz. Sizlerin memnuniyetini her daim kontrol ediyoruz. Çınar jakuzi ailesine katıldığınızı sizlere en derinden hissediyoruz.

Bizleri anlatan ve özetleyen en net kelimedir aile. Bize başvurup mağazamıza gelen bireylere birer müşteri gözüyle değil, misafir gözüyle bakıyoruz. Ürünlerimizi istediğiniz zaman gelip kontrol edebilirsiniz. Aklınıza takılan şeyleri soru olarak bizlere iletebilirsiniz. Ürünlerimizden birini almıyor da olsanız jakuzi veya duşakabin hakkında her şeyi sorabilirsiniz. Çınar Jakuzi olarak sizlerle ilgilenmekten ve sorunlarınızı çözmekten ayrı bir keyif alırız.