Baharın En Yeni Duşakabin Bursa Modelleri

Kışı yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Artık havalar ısınıyor ve yazlık kıyafetle gün yüzüne çıkıyor. Pekala evlere de yeni eşyalar alınmaya başlıyor. Oturma grupları, televizyon üniteleri veya gardıropları değişirken eski duşakabinler de yerini yeni duşakabin Bursa modellerine bırakıyor. 2023’ün sıcak yaz aylarına girerken bizleri neler bekliyor? Gelin bunları konuşalım!

Bu Sene Moda Duş Teknesiz Duşakabinlerde

Bildiğiniz üzere duşakabinler banyonun vaz geçilmez ürünlerinin başında geliyor. Kirli ve temiz suyu birbirinden ayıran kabinler, banyo atmosferine önemli ölçüde etki de ediyor. Banyonuzun estetik duruşunu desteklemek istiyorsanız, mutlaka duşakabinlere banyonuzda yer vermelisiniz. Eski duşakabininizde duşunuzu alıyorsanız bunu değiştirebilirsiniz. Yaz ile beraber duşakabin firmalarında en yeni duşakabin modelleri sizleri bekliyor!

Duşakabin modelleri Bursa, farklı farklı şekillerde karşımıza çıkabilir. Piyasada veya da internette ufak bir araştırma yaptığınızda duşakabinlerin hem profil olarak hem de cam materyali olarak çeşitlendiğini görebilirsiniz. Bun istinaden duşakabinler, alt taban özelliklerine de şekil alabilirler. Bir duşakabinde müşteri istemezse duş teknesi veya küveti gibi unsurlar yer almayabilir.

 Tam tersi olarak müşteri isterse bu tip ürünlere duşakabin içinde yer verilebilir. Bu tamamen müşteri inisiyatifinde kalmıştır. Bu tip eklentiler tabii ki duşakabinin fiyatında oynamalara neden olur. Ama firma, mümkün olduğunca müşterisini zorlamamaya özen gösterir. Peki duşakabin fiyatları Bursa konusunda bir engelimiz bulunmuyorsa ve duşakabin sipariş etmek istiyorsak hangi modellerden yana tercihimizi kullanmalıyız?

Açık söylememiz gerekirse geçmişte duş tekneli duşakabinlere revaç çok fazlaydı. Müşteriler kabinleri dekoratif bir öğe olarak değil, ihtiyaç olarak görüyordu. Ve bu yüzden de küvet veya duş teknesi gibi unsurlara kabin içinde yer veriliyordu. Fakat günümüzde duşakabinler hem dekoratif bir öğe iken hem de banyoyu banyo yapan bir ürün haline gelmiş durumda.

Bu yüzden de son yıllarda estetik amaçlı duşakabin montajı isteyen müşteri sayısında ciddi artışlar meydana geldi. Geçtiğimiz yıl da bu durum zirveye tırmandı. Küvetsiz veya da teknesiz olan duşakabin çeşitleri Bursa, daha çok beğenildi. Bu sene de bu devam ediyor. En çok revaçta olan ürünler teknesiz ve küvetsiz olan ürünler. Özellikle tamperli cam duşakabin modellerinde bunu daha çok görmemiz mümkün. Bu sene tercihinizi sade ama şık olan, zemini sadece fayansla kaplı duşakabinlerden yana kullanabilirsiniz.  

Duşakabin Bursa da Bu Sene Sadeliğe Yönelin!

Yukarıda belirttiğimiz üzere zemini sadece fayanstan oluşan kabinleri tercih ederek bu senenin modasına ayak uydurabilirsiniz. Ama sadece bunu yapmak yeterli değildir. İyi bir tercih yapacaksanız, duşakabininizin diğer tüm ayrıntılarına da kafa patlatmalısınız. Tekne veya küvet istemiyorsanız, cam duşakabinlere banyonuzda yer verebilirsiniz.

Cam duşakabin Bursa modellerinin profilleri mikaya göre çok daha incedir. Uzaktan bakıldığında mika ve cam duşakabinin kalitesi ayırt edilmese de yakına geldiğinizde aradaki doku farkını kavrayabilirsiniz. Bu yüzden cam duşakabinleri kullanmaya biraz daha özen gösterebilirsiniz. Bunun harici biliyorsunuz ki duşakabinler özelleştirilebilen ürünlerdir. İnce cam profillerini beyaz dışında bir renge boyamayı deneyebilirsiniz.

Gold veya bakır tonları banyonuzu açacaktır, lakin siyah tonları gösteriş sevenlerin gözünü kamaştıracaktır. Siyah olan profiller ile beraber duşakabininizin şeklini de belirleyebilirsiniz. Ama burada önemli nokta banyonuzun en ve boyudur. Duşakabin modelleri Bursa, banyonun yapısına göre imalat edilmektedir.

Duşakabini yerleştireceğiniz alanın köşe noktaları oval biçimde geliyorsa oval, köşeli biçimde geliyorsa kare veya dikdörtgen duşakabinleri tercih edebilirsiniz. Eğer çok arada bir geometrik yapıya sahipse banyonuz, profesyonel bir yardım alabilirsiniz. Çalıştığınız duşakabin firması bu anlamda sizlere seve seve yardımcı olacaktır.

Sade Cam İsteyenler Cam Desenlerini Tercih Edebilir

Bu sene duşakabin çeşitleri Bursa için sadelikten yana olduğumuzu söyledik. Sadelik her zaman iyidir. Ama desen kullanmanıza engel değildir. Çok abartmadan, fazla aşırıya kaçmayan cam desenlerini kullanmak banyonuzun havasını değiştirecektir. Dikey çizgili cam desenlerini veya da oval cam desenlerini tercih edebilirsiniz. Elbette duşakabin fiyatları Bursa burada değişkenlik gösterecektir.

Bu konuda kafanızda net bir fikir yoksa, sitemizde yer alan diğer yazılarımıza da göz atabilirsiniz. Çınar Duşakabin web sayfasında yer alan yazılarımızda hangi desenin hangi durumlarda tercih edilmesi gerektiğinden bahsettik. Siteyi ziyaret ettiğinizde duşakabin cam deseni görsellerine de rastlayabilirsiniz.